Ugrás a tartalomra

11-est kapott a magyar csomagolóipar!

11-est kapott a magyar csomagolóipar!

A Csomagolási Világszövetség (World Packaging Organisation - WPO), amelynek magyar tagja a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) 2015. október...
Szerkesztőség
KözzétéveOctober 19, 2015
nohozzászólás

A Csomagolási Világszövetség (World Packaging Organisation - WPO), amelynek magyar tagja a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) 2015. október 8-11. között tartotta őszi ülésszakát, amelyen egyebek mellett a WorldStar Csomagolási Világversenyre érkezett nevezéseket bírálta el.

A WorldStarra a WPO által elismert nemzeti csomagolási versenyen díjat nyert munkákkal lehetett pályázni, így Magyarországról a Hungaropack Magyar Csomagolási Versenyen elismert nevezések megvalósítói indulhattak.

A világversenyre 33 országából közel 300 nevezés érkezett, amelyet a tagszervezetek vezetői szakembereiből álló zsűri értékelt. Magyarország, a magyar csomagolóipar történelmi sikert ért el, nyolc pályázó vállalat 11 nevezését értékelte a zsűri a szakma Oscar-díjának számító WorldStar elismeréssel.

A siker értékét külön emeli, hogy a világverseny díjátadó ünnepségére 2016 májusában a CSAOSZ szervezésében Budapesten, nemzetközi csomagolási konferenciát követően, a világ vezető csomagolási szakembereinek körében kerül sor.

A magyar csomagolóipar a hazai GDP közel 2%-át adja és a termelésének 50%-át exportálja. E kiemelkedő eredményével újabb bizonyítékát adta a magas szintű felkészültségének és a kiválóan képzett, a szakmájukat szerető tervezőink kiemelkedő kreativitásának.

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.