Ugrás a tartalomra

19,1 kilométer hosszú Jungheinrich állványrendszer az Opel szolgálatára

Megnyitotta Bochumban európai alkatrészellátó logisztikai központját, az Opel autógyártó vállalat, ahol a raktár központi részét egy összességében több mint 19,1 kilométer hosszú Jungheinrich állványrendszer alkotja.
Szerkesztőség
KözzétéveNovember 14, 2017
nohozzászólás

19,1 kilométer hosszú Jungheinrich állványrendszer az Opel szolgálatára

- 60 év tapasztalatra alapozva tudjuk, hogy az állványrendszer a raktár alapvető alkotóeleme. Állványok nélkül nincs raktár. A Jungheinrichnél mi éppen ezért sok időt és energiát fordítunk arra, hogy ügyfeleinknek a megfelelő állványrendszert biztosítsuk. Bochumban az autóiparban szerzett többéves tapasztalatunkat figyelembe véve tudtunk az Opel számára egy tökéletes állványrendszert tervezni. Így már a kezdetektől fogva, a rendszer tervezésénél is együttműködtünk - nyilatkozta Ralph Matenia, a Jungheinrich felelős projektvezetője.

A világ egyik vezető anyagmozgatógép-gyártójaként a Jungheinrich pontosan ismeri azokat a követelményeket, amelyeknek a targoncával kiszolgált állványoknak meg kell felelniük. Világszerte többezer raktár tervezéséből, fejlesztéséből, kivitelezéséből és üzembe helyezéséből származó tapasztalatát felhasználva a Jungheinrich minden egyes partnerének a megfelelő raktári megoldást kínálja. Mindemellett az ügyfél nyeresége játssza a legfontosabb szerepet.

Összeállította: Kalmár Nárcisz

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.