Ugrás a tartalomra

Adu Alba Kft.

Adu Alba Kft.

Vállalatunk több mint 10 éve alakult, 100%-ban magyar tulajdonú. Alaptevékenysége fa-, műanyag csomagolóanyagok tervezése és gyártása. Főbb tevékenységeink ISO...
Szerkesztőség
KözzétéveNovember 26, 2013
nohozzászólás
Vállalatunk több mint 10 éve alakult, 100%-ban magyar tulajdonú. Alaptevékenysége fa-, műanyag csomagolóanyagok tervezése és gyártása. Főbb tevékenységeink ISO minősítéssel rendelkeznek, 9001 és 14001-es szabványnak megfelelően.
 
Faipari termékek
Sokéves tapasztalattal gyártunk multinacionális partnereink részére egyedi méretű raklapokat, ládákat. Az általunk gyártott raklapok alapanyaga fenyő és nyár, gyártás előtt az ISPM 15 szabvány előírásainak megfelelően szárítjuk és hő kezeljük. 
A raklap alapanyaga mentes a kéregtől, élő rovaroktól, kártevőktől és hibáktól, a raklapok pedig garantált teherbíró képességgel rendelkeznek. A gyártott raklapok méretei vevő specifikusak. A raklap talpa lehet tömör fa, préselt raklaptönk, ethafoam vagy rezgéscsillapító talp. Felhasználástól függően a raklap lehet egy utas vagy többszöri felhasználású.
 
A speciális tengerálló csomagolás megfelel a hosszú távú szállítás alatt kialakuló körülményeknek. Ellenáll a nedvesség, a penész, a szennyeződések, és a korrózió hatásainak. Biztosítja, hogy a csomagolt termék vagy berendezés sérülés mentessen érkezzen meg a célállomásra. Partnereink igényeinek megfelelően kitudjuk alakítani tengeri, légi és közúti szállításra alkalmas kivitelben is.
Vákuumformázott műanyag tálcákat ,raklapokat alkatrésztároló tálcákat, csomagolótálcákat állítunk elő a néhány grammos és több kilogrammos súlyhatárok között. Gépeink alkalmasak PS, PS-ESD ABS, ABS+TPU, PVC, PET, PE-HD, PP, PMMA alapanyagú fóliák és lemezek vákuumformázására, 1.500x1.500 mm méretig, tizedmilliméteres vastagságtól 8 mm-es vastagságig, és 650 mm mélységig.
 
Gépparkunkban nagykapacitású automata és félautomata vákuumformázó gépek állnak rendelkezésre, ennek köszönhetően a legváltozatosabb igényeket vagyunk képesek kielégíteni.
A termékeink gyártásához szükséges szerszámokat is saját üzemünkben munkáljuk meg, egy CNC-marógéppel. Vállaljuk prototípusok és kis sorozatú alkatrészek készítését (5-200 db), acélból, színesfémből vagy műanyagból, a 600x400x500 mm-es tartományban, rajz vagy minta alapján. 
Adu Alba Kft.
Adu Alba Kft.
Értékesítés
Tel.:+36-30-377-02-97; +36-30-482-74-98
Székhely: 8000 Székesfehérvár, Huba utca 8/a.
Telephely: 8000 Székesfehérvár, Finn u. HRSZ. 9937/9

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.