Ugrás a tartalomra

BEST PRINT HUNGARY - A nyomtatott termékek ünnepe

Az ágazat legrégebbi és legrangosabb szakmai megmérettetése, a Pro Typographia verseny ? ahogy arról tavaly év végén hírt adtunk ? ettől az évtől kezdődően...
Szerkesztőség
KözzétéveJanuary 30, 2015
nohozzászólás
Az ágazat legrégebbi és legrangosabb szakmai megmérettetése, a Pro Typographia verseny - ahogy arról tavaly év végén hírt adtunk - ettől az évtől kezdődően BEST PRINT HUNGARY néven folytatódik.  A megújulás célja, hogy dinamikát és friss lendületet adjunk a nyomtatott kommunikáció megmérettetésének, és miközben megőrizzük az arra érdemes hagyományokat, teret biztosítsunk a  nyomdatermékek XXI. századi újdonságainak bemutatására. Éppen ezért kibővítettük a kategóriákat: immáron szita- és flexótermékekkel, továbbá kiadványszerkesztők, grafikusok printmegoldásaival is lehet nevezni. 
 
A legfontosabb tudnivalók a Best Print Hungary kapcsán:
 
Nevezés: a versenyre a 2014. év január és december között készült termékekkel lehet nevezni.
Jelentkezési határidő: 2015. február 12.
Jelentkezés módja: kizárólag online az www.bph.hu oldalon, ahol a nevezéshez szükséges valamennyi dokumentum megtalálható.
Kategóriák: tíz kategória és azon belül néhány alkategória közül választhatja ki mindenki az általa készített nyomdatermék számára legmegfelelőbbet (a részleteket megtalálják a www.bph.hu oldal Versenyszabályzat menüpontban). 
 
Nevezési díj: három vagy annál több benevezésre kerülő pályamű esetében további kedvezményt biztosítunk (a részleteket megtalálják a www.bph.hu oldal Nevezési díjak menüpontban). 
Zsűrizés: a beérkezett pályaművek elbírálására március első harmadában (március 9-11.9 kerül sor.
Eredményhirdetés: 2015. április 15., a PPDExpo keretei között
Kiállítás: a PPDExpón nemcsak a díjnyertes termékek kerülnek kiállításra, hanem az összes beérkezett pályamű. 
 
Bizonyítsuk be közösen, hogy a print él, ez a verseny pedig a print legkiválóbb magyarországi képviselőinek és termékeinek ünnepe!

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.