Ugrás a tartalomra

Bővít az MAN Dunaharasztiban

Közel húsz évvel az után, hogy az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. megnyitotta Duna-haraszti határában magyarországi központját, új oktató- és irodaépülettel...
Szerkesztőség
KözzétéveJuly 23, 2015
nohozzászólás
Közel húsz évvel az után, hogy az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. megnyitotta Duna-haraszti határában magyarországi központját, új oktató- és irodaépülettel bővíti telephelyét. Az új komplexum alapkövét július másodikán, ünnepélyes keretek között helyezték le.
Az új épület közvetlenül az eddigi telephely szomszédságában készül el és nem csak a korsze-rűsítést szolgálja majd. A mostani épület szűkössé vált már a kirendeltségi és importőri funkciók együttes működtetésére. Az új irodaépület befejezése után számos funkció átkerül az új helyre, mint pl. a buszértékesítés, a használt járműértékesítés, az igazgatóság, a marketing, HR, gazdasági osztály, stb., valamint elkészül majd a prémium márka presztízséhez méltó gépjár-műátadó és modern oktatóközpont is.
 
Reinhard Faderl a cég ügyvezető igazgatója köszöntőjében hangsúlyozta, régi álom válik valóra a beruházással. ?? Több mint ezer új járművet értékesítünk ebben az évben, a használt járművekkel együtt ez a szám elérheti majd az 1500-at. Ez pedig indokolttá tette a szervizszol-gáltatások bővítését, valamint kollégáink oktatási rendszerének fejlesztését is. Mi hosszú távra tervezünk Magyarországon, amelyre ez a több mint 700 millió forint összértékű beruházás is kitűnő bizonyíték?.
Az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. vezetője kitért arra is, hogy a Volkswagen-csoporthoz tartozó márka magyarországi beruházása maximálisan élvezi az anyavállalat bizalmát és egyben új munkahelyeket is teremt a cégnél.
 
Csonth Tamás a cég gazdasági igazgatója a fejlesztés szervezeti és gazdasági eredményeire hívta fel a figyelmet. ? ? Importőri feladatainkat ezt követően sokkal könnyebben és hatéko-nyabban láthatjuk el, miközben a dunaharaszti kirendeltségünk is sokkal kényelmesebben vé-gezheti az ügyfelek kiszolgálását. Prémium márkához és termékhez méltó komplexumot építünk. Oktatási központunk a saját kollégáink, illetve a sofőrök képzése során is nagyon fontos szerepet tölt be, és az új gépjárműátadó is tükrözni fogja az értékeinket. Ez a beruházás kitűnő alapot ad a további fejlődéshez. A látványos épületet az Óbuda Csoport tervezte, a kivitelezést pedig a Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft. végzi. 
 
Az MAN Csoport Európa egyik vezető ipari szereplője a szállítmányozással kapcsolatos tech-nológiák területén. Mint a kamionok, buszok, dízel motorok, turbinák, és speciális hajtóművek szállítója, az MAN világszerte körülbelül 52.500 embert foglalkoztat. 

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.