Ugrás a tartalomra

E-re fordul a UPS is

Novembertől a UPS is forgalomba állítja első elektromos kiszállító autóját Magyarországon, mely egyben a cég első alternatív üzemelésű járműve a kelet-közép-európai régióban.
Szerkesztőség
KözzétéveNovember 27, 2017
nohozzászólás

Megkezdte elektromosautó-flottája kiépítését a magyarországi UPS ? jelentette be a cég vezetése. A cég alternatív üzemelésű futárautója a kelet-közép-európai régióban is ez elsőnek számít, és a rövid tesztidőszakot követően, 2017. novembertől teljes körűen üzemel Budapest utcáin.

A UPS régóta használ alternatív üzemanyagokkal működő járműveket világszerte. A cég folyamatosan figyeli és felülvizsgálja, hogy adott piacon milyen módszer, vagy technológia nyújtja a legfenntarthatóbb megoldást a csomagok célba juttatására, az üzleti megvalósíthatóságot és változó fogyasztói igényeket is figyelembe véve. Miután a UPS az egyik legnagyobb globális szállítmányozó, az egyik legnagyobb alternatív üzemelésű flottájával is rendelkezik, világszerte több mint 8300 ilyen járművet működtet.

A futárautó, egy töltéssel 150 kilométert tesz meg, amivel képes akár az egész napot végigdolgozni a budapesti városi forgalomban. A vállalat tervei között szerepel további elektromos furgonok forgalomba állítása Magyarországon.

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.