Ugrás a tartalomra

Erősebb, mint gondolná

A DS Smith mindig új megoldásokon dolgozó csomagolási stratégái ezúttal a raklapok több mint fél évszázados koncepciójának adtak teljesen új értelmet. A DS Smith...
Szerkesztőség
KözzétéveAugust 10, 2017
nohozzászólás

A DS Smith mindig új megoldásokon dolgozó csomagolási stratégái ezúttal a raklapok több mint fél évszázados koncepciójának adtak teljesen új értelmet. A DS Smith PaPillOn termékcsaládhoz tartozó paletta, raklapfedő és konténer újrahasznosított papírból készül, a szabadalmaztatott gyártási technológiának köszönhetően különösen erős, strapabíró kivitelben. Mindezt ötvözve a papír minden előnyével: a paletta súlya például alig fele a hagyományos, fából készült raklap súlyának, miközben tiszta és környezetbarát is. Kialakítása mindenben megfelel az EUR raklapnak, de mérete és formája akár egyedi üzleti igényekre is szabható.

 

A PaPillOn franciául pillangót jelent, ami mindent elárul a termékcsalád előnyeiről. A ?Pa? a papíralapú megoldásra utal, a ?Pill? az erős pilléreket jelképezi, az ?On? pedig a kivételesen könnyű megoldást. A termékcsalád másik nagy előnye a hagyományos fából készült raklapokkal szemben, hogy raktározásuknál nem telepszik meg rajtuk a penész és a mikroorganizmusok, ennek köszönhetően nem igényelnek hőkezelést. De a tisztaság itt még nem ér véget: a papírból készült raklap nem porzik, nem forgácsolódik szét ? ebben is teljesen újat kínál.

 

 

 

 

Ideje váltani!

A DS Smith PaPillOn termékcsalád segítségével a súly alapján számolt szállítási költségek és környezetvédelmi adók terén is megtakarítást érhet el, nem beszélve sokrétű felhasználhatóságáról, széleskörű kompatibilitásáról, vagy akár egyedi igényekhez alakíthatóságáról. Érdemes próbára tenni!

                        We are # Packaging Strategists, delivering results.

 

DS Smith Packaging Hungary Kft

www.dssmith.com/papillon

telefon: +36 (30) 5045801

e-mail: papillon@dssmith.com

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.