A Hödlmayr Hungária a fejlesztésben látja a jövőt

A cég két örvendetes eseménnyel is gazdagodott az év végi hajrában. Egyrészt az egyik neves autógyár meghosszabbította azt a megbízást, amelynek alapján ? kiszállítás előtt ? a vállalat végzi el a kész autók átvételét és raktárkezelését. Másrészt egy visszatérő ügyfelük számára komoly beruházás kezdődött a gépjármű-logisztikára szakosodott cég győri telephelyén.

- Ügyfeleink igényeinek kielégítésre gyakran kell beruházási projekteket indítanunk. Így történt ez most, egyik visszatérő nagy ügyfelünk esetében is, amely számára elsősorban a gépjárművek raktározását és a Magyarország, Csehország és Szlovákia területére történő kiszállítást végezzük. Ezt a feladatot úgy tudjuk ellátni, hogy tíz százalékkal, tehát mintegy 30 ezer négyzetméterrel, azaz 1.500 járműnek megfelelő felülettel növeljük raktárterületünket. Ezen kívül szállítójármű-flottánkat további tíz gépjárművel kellett bővíteni ? mondta el Iván György ügyvezető.

Gépjárművek átvételi ellenőrzése ? immár 14 éve

A Hödlmayr csoport összesen hat autógyár megbízásából végzi el a kész gépjárművek átvételét, átvételi ellenőrzését, raktárkezelését és kiszállítását a vevőkhöz. A vállalat szakemberei évente 1,2 millió új gépjárművet vizsgálnak át. A magyar leányvállalat az ugyancsak győri székhelyű, jól ismert autógyár megbízásából 2003 óta nyújt igen meggyőző teljesítményt ezen a területen. ?Nagyon örülünk annak, hogy szerződésünket meghosszabbították, hiszen ez minden kétséget kizáróan jelzi, hogy jól dolgozunk? ? húzta alá az ügyvezető.

Összeállította: Kalmár Nárcisz

yes