Ugrás a tartalomra

HUNGAROPACK 2017 - az 50 éves verseny

A Csomagolási Világszövetség (WPO) által nemzeti rendezvényként elismert nemzeti esemény célja, hogy lehetőséget nyújtson a csomagolóipar fejlődésének nyomon...
Szerkesztőség
KözzétéveJuly 10, 2017
nohozzászólás

A Csomagolási Világszövetség (WPO) által nemzeti rendezvényként elismert nemzeti esemény célja, hogy lehetőséget nyújtson a csomagolóipar fejlődésének nyomon követésére, az új fejlesztésű csomagolóanyagok, csomagolóeszközök és csomagolási segédanyagok, valamint csomagolási eljárások hazai megismertetésére és elterjesztésére.

A verseny alkalmat nyújt a magyar csomagolóipar fejlettségének, felkészültségének nemzetközi szintű megmérettetésére is, miután a verseny szervesen kapcsolódik a Csomagolási Világszövetség (WPO) WorldStar versenyéhez.

A CSAOSZ csatlakozott a WPO által is támogatott ?Save Food? programhoz és vállalta, hogy az élelmiszercsomagolás terén bemutatott legújabb és leginnovatívabb magyar csomagolási megoldásoknak, vagy csomagolószereknek célzott elismerést ad.

2016 óta a marketing szempontból leginkább kiemelkedő jelentőségű pályamunkának a HUNGAROPACK Marketing, a legegyedibb csomagolásnak pedig a HUNGAROPACK Ipari Kreativitás díjakat is odaítéli.

Ebben az esztendőben a környezetvédelmi szempontból előremutató megoldásnak pedig HUNGAROPACK Fenntarthatósági díjat ítél oda.

A rendezvény mindezeken túl hozzá kíván járulni mindazok munkájának elismeréséhez, akik a csomagolástechnika előrehaladása érdekében figyelemre méltó szakmai tevékenységet fejtettek ki és kiemelkedő eredményeket értek el.

 

A nevezések beérkezési határidejét meghosszabbítottuk: 2017. július 14.

 

A részvétel további feltételei, a nevezési dokumentumok a honlap ?Csomagolási versenyek"menüpontjában találhatók.

 

 

Lehet már nevezni a 2017-2018. évi WORLDSTAR-ra

A Csomagolási Világszövetség idén is meghirdette a Csomagolási Világversenyt, a WorldStar-t.

A magyar pályázók hagyományosan remekül szerepelnek e versenyen. A legfrissebb, vállalati adatokkal is kiegészített nyilvántartásunk szerint Magyarország 98 díjat nyert ez idáig. Rióban meglehet a 100. is!

 

Fontos dátumok:

A nevezések beérkezésének határideje: 2017. október 6.

A zsűri ideje: 2017. november 9.

Eredményhirdetés: 2018. május 2. Hotel Surfers Paradise, Queensland, Australia

Nevezni lehet a 2016. és a 2017. évben a nemzeti versenyen ? HUNGAROPACK ? díjazott munkákkal.

 

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.