Ugrás a tartalomra

HUNGAROPACK 2017 díjat nyert Caola Zrt.: Caola SkinRevival bőr? atalító termékcsalád fogyasztói csomagolása

A 2017. évi HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Verseny díjazottjai
Szerkesztőség
KözzétéveJanuary 29, 2018
nohozzászólás

A termékcsaládnak két tagja van, a szemránc elleni szérum, amelynek adagnagysága 20 ml, illetve a30 ml-es arc?atalító krém. Mindkét terméket szórófejes műanyag ?akonba töltik, majd kartondobozba helyezik és műanyag fólia burkolattal biztosítják az originál zárást.

A termékek ilyen jellegű csomagolása újdonság a kozmetikai iparban: az úgynevezett airless technológiának köszönhetően a csomagolás légmentesen zárja a tégely tartalmát, megvédve így a szennyeződésektől és az oxidációtól. A nyomtatott palacktest anyaga polietilén és akrilnitril-butadién-sztirol terpolimer, a pumpás rész polipropilénből, míg a kupak akrilnitril-sztirol kopolimerből készül. A fehér alapszínű kartondobozok arany és ezüst nyomata prémium minőséget sugall, exkluzív külsőt kölcsönöz a terméknek, amit az alkalmazott fóliaburkolat még tovább fokoz.

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.