Ugrás a tartalomra

Itt megmutatják, milyen lesz a jövő

Milyen lesz a jövő városa, fűtésrendszere és autója? Mennyire (lesz) tiszta a csapvíz? Lehet-e egyáltalán alkalmazkodni a klímaváltozáshoz? Ökoinnovációk csúcstalálkozója lesz Budapesten ? kíváncsi? Itt jönnek a részletek.
Szerkesztőség
KözzétéveNovember 2, 2017
nohozzászólás

Közép- és Kelet-Európa jelentős expója lesz Budapesten

Milyen lesz a jövő városa, fűtésrendszere és autója? Mennyire (lesz) tiszta a csapvíz? Lehet-e egyáltalán alkalmazkodni a klímaváltozáshoz? ? Ökoinnovációk csúcstalálkozója lesz Budapesten: 70 kiállító, izgalmas konferenciák, mobil appok, térképek.

A régió csúcstalálkozója

Elektromos vagy hibrid autó ? netán tömegközlekedés? Vajon mi lenne nekem a leghatékonyabb fűtési módszer? Mennyire tiszta a csapvizem, és mi lesz a szelektív hulladékkal? Hogy néz majd ki a jövő városa? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ igen széles tematikai és szakmai jelenléti terítékben a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének 5. alkalommal megrendezett Ökoindustria Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítása, ami Közép- és Kelet Európa jelentős környezetipari szakkiállításává vált. Nemcsak összehozza az iparág számos szereplőjét ? 70 kiállító céget és szervezetet a magyar a zöldipar legújabb innovációival és technológiáival, a legkülönbözőbb területek szakértőivel ?, de kiadós tudáscserét is lehetővé tesz. A kiállítók a megújuló energiaforrások, a zöld mobilitás, a természetvédelem, a levegőtisztaság-védelem, a hulladékgazdálkodás, a víz- és szennyvízkezelés és a fenntartható fejlődés területét is képviselik majd.

Könnyed és nehéz témák

Az idei Ökoindustria november 8-10. között lesz látogatható, és nyújt lehetőséget a Vasúttörténeti Park 1000 négyzetméterén nemcsak tartalmas szórakozásra ? zöldkávézóval, filmvetítésekkel, pódiumbeszélgetésekkel ?, hanem ismeretszerzésre, innovatív környezetvédelmi technológiák és szolgáltatások megtekintésére, kipróbálására (elektromos autó tesztvezetés, szemléletformáló játékok, ökopiac, stb.).

A háromnapos rendezvény konferenciáinak témái közt lesz a nemzetközi hulladékgazdálkodás, a klímaváltozás és az adaptáció kérdésköre, a fenntartható városok jövőképe, a körforgásos gazdaság és a(z illegális) hulladék-elhelyezés témaköre is.

További infók: kszgysz@kszgysz.hu; http://www.okoindustria.hu.

Kohout Zoltán

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.