Ugrás a tartalomra

KUKA vs. Timo Boll ? A visszavágó

Ember és robot; a profi asztalitenisz játékos Timo Boll közreműködésével zajló KUKA kampány 2014-ben számos díjat besöpört (imázsfilm kategória). Egy évvel...
Szerkesztőség
KözzétéveFebruary 5, 2015
nohozzászólás
Ember és robot; a profi asztalitenisz játékos Timo Boll közreműködésével zajló KUKA kampány 2014-ben számos díjat besöpört (imázsfilm kategória). Egy évvel később 2015-ben ?Man vs. Machine? mottóval egy visszavágóra készülünk. 

 

A ?The Duel? című reklámfilmre épülő kampányban a profi asztaliteniszező áll ki a KUKA leggyorsabb robotjával szemben. A film 2014 márciusától lepte el az internetet, az időzítés a KUKA új sanghaji gyártóhelyének megnyitása volt ? a cég reklámarca Timo Boll. 
 
Emlékeznek? Az interneten közel hat millióan látták, hogy a 2014-es mérközésen a robot alul maradt Timo Boll-al szemben. Most, egy évvel később a KUKA KR Agilus készen áll a visszavágóra: bebizonyítja a gyorsaságát, precizitását az asztali tenisz bajnokkal szemben. Ezúttal egy teljesen új koncepcióban áll majd egymással szemben a két profi, a mérközés neve ?The Revenge?. Érdekli Önöket egy kis ízelítő? A robot vs. ember játékába beletekinthetnek itt: 
 
A filmet Sofiában forgatták le, egy high-tech kamera segítségével, az Agiluson látható ?HRC kezet? a KUKA partnere, a Schunk biztosította. 
 
A teljes versenyt 2015. március 11-én ezen a csatornán tudják megtekinteni: http://www.kuka-timoboll.com

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.