Rail Cargo Logistics - Hungaria

Tevékenységi körébe tartozik a belföldi, kiviteli, behozatali, valamint az átmenő vasúti és közúti fuvarozások szervezése és lebonyolítása. Vasúti fuvarozás terén egyedi vagonos, vagoncsoportos, illetve irányvonatként (akár irányvonati képzés lehetőségével is) közlekedő küldemények továbbítását biztosítja Magyarországon, Európában és igény esetén más földrészekre is.

Az Érc, fém, nyersanyag és autóipari termékcsoport acéltekercsek, acél félkész- vagy késztermékek, fémhulladékok, valamint vasérc, szén, koksz, érc és más bányászati, kohászati nyersanyagok, gépjárművek, valamint túlméretes gépek, alkatrészek vasúti szállítmányozását bonyolítja. Évtizedes munkakapcsolat fűzi a terület meghatározó cégeihez annak köszönhetően, hogy szolgáltatásait rugalmasan, innovatív módon alakítja az ügyfelek igényeihez.

A Logisztikai divízió csapata ideális útvonalakat ajánl és szervez az ügyfelek részére, szükség esetén kombinálva a vasúti és közúti szállítást, megszervezve a be- és kirakást, közbenső és/vagy átmeneti raktározást. Tevékenységével az operatív forgalomszervezés és a minőségi szolgáltatás támogatója.

Közúti szállítmányozás

A vasúti szállítmányozást kiegészítve, a vállalat közúti szállítmányozási szolgáltatást is nyújt ügyfeleinek, amennyiben egy fuvarfeladat közúton kedvezőbben bonyolítható. A rendelkezésére álló saját félpótkocsik mellett alvállalkozók igénybevételével biztosít komplex logisztikai megoldásokat versenyképes feltételekkel.

Raktárlogisztika

A cég Győrszemerén, az M1/A4 autópályákhoz közel modern logisztikai központtal rendelkezik (4.250 m? alapterület). Globális szállítási szolgáltatások teljes körét kínálja, beleértve a háztól házig történő árutovábbítást, rakodásbiztosítást, csomagolást, raktározást, vámeljárást. A raktár állványos (1.200 m?), tömbös (3.300 m?), valamint temperálást igénylő termékek tárolására is alkalmas (1.000 m?, 4-16 °C). Rendelkezik vám- és adóraktári engedéllyel, vállalja a vámeljárások lebonyolítását.

 

Elérhetőségek:

Rail Cargo Logistics - Hungaria Kft.   Zagyi János

1037 Budapest, Montevideo u. 4.   Logisztikai Igazgató

Tel: + 36 1 430 8500 Fém-Nyersanyag-Autóipar Termékcsoportvezető

Fax: + 36 1 430 8599 Mobil +36 30 297 5969

E-mail: office.rcl.hu@railcargo.com E-mail: janos.zagyi@railcargo.com

Web: http://www.railcargologistics.hu

yes