SZIE: ha siet, még van hely erre a szakmérnökképzésre!

Gyümölcs-zöldség-feldolgozó szakmérnök és szaktanácsadó szakirányú képzés indul 2019. februárban a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán – de a lehetőség már csak 4 napig áll nyitva!

A képzés felsőfokú, munka mellett elvégezhető, diplomával elismert oktatást kínál a gyümölcs- és zöldségfeldolgozás iránt érdeklődők, valamint ezen a területen dolgozók részére. A képzés úgy épül fel, hogy a résztvevők a piac által elvárt, magas szintű technológiai, higiéniai, élelmiszer-biztonsági és műszaki felkészültséget, minőségbiztosítással, érzékszervi minősítéssel, termékfejlesztéssel összefüggő, valamint korszerű gazdasági, marketing és jogi ismereteket kapjanak.

Ezek mellett elmélyült betekintést szerezhetnek az adalékanyagok, csomagolóanyagok és a különleges, innovatív technológiák világába is. A 2019. februárban induló képzésre az érdeklődők 2019. január 21-ig jelentkezhetnek. További infók itt: gyumolcszoldseg.hu; konzerv@etk.szie.hu.

no