Ugrás a tartalomra

TRANSLOG Connect Kongresszus 2017

A régió egyik legjelentősebb logisztikai és ellátásilánc-menedzsmenttel foglalkozó nemzetközi fóruma, a TRANSLOG Connect Kongresszus ad otthont minden évben a rangos szakmai elismerés, a Kelet-Közép-Európai Logisztikai Kiválósági Díj átadóünnepségének a budapesti Corinthia Grand Hotel Royalban.
Szerkesztőség
KözzétéveSeptember 18, 2017
nohozzászólás

A nemzetközi szakértőkből álló zsűri azokat a már működő megoldásokat értékeli és jutalmazza, melyek innovativitásuk mellett átruházhatóságukkal, fenntarthatóságukkal és költséghatékonyságukkal járulnak hozzá Kelet-Közép-Európa dinamikusan fejlődő logisztikai, ellátásilánc- és szállítmányozási folyamataihoz. A pályázaton startupok, kis- és nagyvállalatok, gyártó és logisztikai beszállító cégek, valamint kereskedelmi láncok ügyfélirányultságú projektjei is indulhatnak, melyek a régió valamely országában valósultak meg. A beadványnak tartalmaznia kell az innovatív módszer, technika vagy projekt leírását és céljait, a fejlesztési szakaszokat, valamint a konklúziót, eredményeket és a vezetői összefoglalót.

Mivel a piacok nemcsak az ellátási láncok hatékonyságát, hanem azok agilitását és rugalmasságát is megkövetelik, elkerülhetetlen, hogy a megoldások sikeresen ötvözzék az automatizálást és a digitális technológiákat a kiváló teljesítmény elérése érdekében. Bár az új folyamatok innovációt és költséghatékonyabb működést teremthetnek, számolni kell azzal is, hogy mindez felgyorsíthatja a változások ütemét és tovább növelheti a piaci versenyt.

A fentieket figyelembe véve, a szervező TEG The Events Group által évente megrendezett üzleti-szakmai találkozót elsősorban vezető iparági szakemberek számára indították útjára ? nemcsak a tudáscsere-alapú és személyes üzleti találkozók érdekében, hanem azért is, hogy a résztvevők betekintést nyerjenek a legfrissebb regionális piaci trendekbe, a logisztikai-szolgáltatói kínálat új elemeibe, és katalizátorként hassanak az iparág szereplőinek eredményességére.

Jérémy Laurens, a francia-lengyel Blulog alapítója és marketing igazgatója, a IV. Kelet-Közép-Európai Logisztikai Kiválósági díj nyertese, prezentálja díjnyertes projektjüket és termékeiket a TRANCLOG Connect szakmai közönségének.

A díjazott, nemzetközi elismerésben részesülő megoldásokat 2017. november 22-én, a TRANSLOG Connect Kongresszus első napján hirdetik ki. A Kiválósági Díj nyertesei, a győztes cégek képviselői egyedülálló lehetőséget kapnak, hiszen a számos hazai és nemzetközi média megjelenésen túl projektjüket a régió közel 20 országából érkező több, mint 400 logisztikai és ellátásilánc-menedzsmenttel foglalkozó szakembernek és vezető döntéshozónak prezentálhatják, reflektorfénybe helyezve ezzel legfontosabb és legkiemelkedőbb termékeiket, szolgáltatásaikat és jó gyakorlataikat.

A pályázatok leadási határideje 2017. október 3.

Bővebb információ a nevezésről a www.translogconnect.eu

weboldal The Congress/Exclusive Award menüpontjában olvasható.

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.