Ugrás a tartalomra

Újabb egészségügyi logisztikai céggel bővült a UPS

A UPS a magyarországi CEMELOG és az egyesült királyságbeli Polar Speed megvásárlása után, a tegnapi napon bejelentette, hogy egyezségre jutott a lengyel ORTIE-vel a...
Szerkesztőség
KözzétéveJanuary 5, 2015
nohozzászólás
A UPS a magyarországi CEMELOG és az egyesült királyságbeli Polar Speed megvásárlása után, a tegnapi napon bejelentette, hogy egyezségre jutott a lengyel ORTIE-vel a cég gyógyszer logisztikai vállalata, a Poltraf megvásárlásáról. 
A Poltraf Varsó melletti Błonie városában található, és már kilenc éve nyújt egészségügyi logisztikai szolgáltatást. A cég a hőérzékeny termékek raktározására és szállítására szakosodott. Az ügyfelei között a világ legnevesebb egészségügyi márkái találhatók meg. 
 
A Poltraf megvásárlásával a UPS már egykapus logisztikai megoldást tud nyújtani kontinens szerte a hőérzékeny termékek szállítására. 
 
A felvásárlás révén három új létesítmény kerül a UPS jelenleg tizennégy tagot számláló európai egészségügyi hálózatába, mely mostanra a kontinens területének nagy részét lefedi. A létesítmények fejlett raktár-irányítási rendszerrel, teljes körű minőségbiztosítási szolgáltatásokkal és tapasztalt szakembergárdával rendelkeznek. A Poltraf járműflottája mintegy 170 hőmérséklet kontrollált járművet számlál. 
 
A UPS várakozásai szerint a teljes tranzakció 2015 első félévében zárul le, az egyezség részletei nem nyilvánosak. 

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.