Ugrás a tartalomra

A UPS szállítja a Remény Lángját a 2015-ös Los Angeles-i speciális nyári olimpiára

A UPS szállítja a Remény Lángját a 2015-ös Los Angeles-i speciális nyári olimpiára

A UPS bejelentette, hogy mint a 2015-ös Los Angeles-i Speciális Olimpiai Világjátékok hivatalos szállítója, a vállalat juttatja el a helyszínre az esemény hivatalos...
Szerkesztőség
KözzétéveJune 17, 2015
nohozzászólás
A UPS bejelentette, hogy mint a 2015-ös Los Angeles-i Speciális Olimpiai Világjátékok hivatalos szállítója, a vállalat juttatja el a helyszínre az esemény hivatalos lángját. A UPS szaktudásával, raktárterülettel és önkéntes munkával is segíti az Olimpia lebonyolítását. Az esemény során 7.000 sportoló és 3.000 edző látogat el Los Angelesbe július 25. és augusztus 2. között.
A UPS Airlines gépének személyzete mellett egy vezető UPS pilóta is kíséri a Remény Lángját Athénból Washingtonba. A Lángot négy speciálisan erre a célra tervezett lámpásban, avagy ?bányászlámpában? szállítják, melyeknek köszönhetően a Láng a tengerentúli út során sem alszik ki. A UPS a rendfenntartó szervek tagjainak adják át a lámpásokat, hiszen hagyományosan ők futnak el a helyszínre a Lánggal.
 
A Láng útja Athénból a UPS kölni légiközpontján át vezet el az USA-ba; május 19-én érkezik meg Philadelphiába, ahonnan a UPS egy alternatív üzemanyaggal működő gépjárműje juttatja el Washingtonba, ahová még aznap meg is érkezik majd.
 
A UPS a Speciális Olimpiai Világjátékok valamennyi helyszínén segíti a csomagok és nagyobb szállítmányok szállítását, fogadását, készletezését és tárolását Dél-Kalifornia szerte. A vállalat mintegy 1.000 négyzetméter raktárterületet is felajánl a ruházatok és eszközök tárolására az egyhetes esemény során. 

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.