fbpx

Elindult az IVECO BUS üzletág Magyarországon

Írta: Szerkesztőség - 2016 május 20.
A DanubeTruck Magyarország Kft. 2014-ben kezdte meg működését. A társaság ekkor átvette az Iveco Magyarország Kft.-től annak kereskedelmi tevékenységét, tehát az importot és az értékesítést is. A változás következtében a meglévő Iveco márkakereskedők egy meghatározott körén keresztül a továbbiakban a DanubeTruck értékesíti az Iveco márkájú haszongépjárműveket, nehéz és könnyű tehergépkocsikat illetve autóbuszokat Magyarországon.
A DanubeTruck hozzáértése, megbízhatósága és vevőközpontúsága nagy hatékonyságot, kiváló minőségű munkát, valamint gyors reagáló képességet jelent ügyfeleinknek. Ezen koncepció mentén hozta létre idén március elején az autóbusz üzletágat, melynek célja a magyarországi autóbusz piac átalakítása az IVECO BUS márka bevezetésével, a buszpiac palettán Európa más országaihoz hasonló részesedés megszerzése.
Az IVECO BUS, a DanubeTruck-on keresztül olyan járműveket kínál a közösségi személyszállítás céljaira, amelyek a színvonalas mobilitás mai és jövőbeli igényeinek egyaránt megfelelnek.
Ennek szellemében a márka a biztonságosabb, gazdaságosabb, kényelmesebb és hosszú távon még inkább fenntartható mobilitás mellett kötelezte el magát. Az IVECO BUS a járműfejlesztés, az alternatív hajtóanyagok és hajtásrendszerek, valamint a tanulmánymodellek területein egyaránt tovább bővíti tevékenységét.
A vállalat alapvető célja az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid kibocsátás további mérséklése, ügyfelei igényeinek pontos felmérése és megvalósítása mellett.
Az IVECO BUS járműcsaládja (URBANWAY, CROSSWAY, MAGELYS, DAILY) teljes mértékben lefedi a közlekedési szektorban felmerülő piaci igényeket, minden tekintetben megfelel a legmagasabb biztonsági, környezetvédelmi és kényelmi elvárásoknak.
Nem véletlen, hogy az IVECO BUS olyan díjakat tudhat magáénak, mint:
  • International Coach of the Year 2016
  • Autobús del Ano en Espana 2014
  • International Van of the Year 2015
Az IVECO BUS fő értékei négy alappilléren nyugszanak:
  1. Fenntartható fejlődés (mind nagyobb mértékben támogatjuk a hosszútávon fenntartható mobilitást, miközben csökkentjük a gyártási folyamataink okozta környezeti terhelést)
  2. Technológia (az FPT Industrial által szabadalmaztatott IVECO HI-SCR technológiával [High-Selective Catalytic Reduction] a lehető legkedvezőbb üzemanyag-fogyasztás mellett kínálnak nagy teljesítményszintet)
  3. Teljes birtoklási költség [TCO] (folyamatos törekvésünk, hogy a járműspecifikus költséghányadot az autóbusz teljes élettartama alatt a lehető legkisebb szinten tartsuk)
  4. Hozzáadott érték (modern és tetszetős vonalvezetéssel biztosít kedvező aerodinamikai tulajdonságokat, miközben a színvonalas elegancia, a presztízs és innováció stílusát sugározza)
Mindezek a színvonalas minőség, a kényelem, a dizájn és a gazdaságosság egységének biztosítékai.