fbpx

Gebrüder Weiss: Saját szervezeti egységgel indul az USA-ban

Írta: Szerkesztőség - 2017 július 10.

Fókuszban a légi és tengeri szállítmányozási szolgáltatások

Miután az év első felében több telephely jött létre Németországban, Kínában, Hongkongban és Szingapúrban, a vállalat újabb mérföldkőhöz érkezett: bejelentették saját szervezeti egység megalapítását az USA-ban.

Július 3-án öt további telephellyel bővül a Gebrüder Weiss márka; az Atlantában, Bostonban és Los Angelesben lévő telephelyeket 100%-ban amerikai vegyesvállalatoktól veszik át. A vállalat további telephelyet nyit New Yorkban és Chicagóban, utóbbiba helyezte a Gebrüder Weiss USA az új központját. A Gebrüder Weiss az Egyesült Államokban 100 munkatársat foglalkoztat.

 

A világ logisztikai központjaiban

A Gebrüder Weiss a kínai kereskedelmi központokban is tovább terjeszkedik. A nemrégiben nyílt hongkongi és sencseni irodákat július 1-jétől a gazdaságilag erős Guangdong tartomány déli részén fekvő Zhanjiangban létrehozott képviseleti iroda támogatja. Ezt még idén nyáron egy másik iroda is követi Kanton településen. Németországban – a hamburgi és frankfurti légi és tengeri szállítmányozási telephelyeken kívül – nyílik még egy iroda a düsseldorfi repülőtérnél, valamint az év folyamán a logisztikai vállalat két további irodát hoz létre Münchenben és Stuttgartban. Ezzel a Gebrüder Weiss világszerte lefedi a legfontosabb átrakó- és gyűjtőpontokat. A világ minden tájára kiterjedő telephelyhálózatról és a szolgáltatásokról a vállalat az új weboldalán nyújt tájékoztatást: www.gw-world.com

Összeállította: Kalmár Nárcisz