Ugrás a tartalomra

WORLDSTAR DÍJAT NYERT A VILÁG ELSŐ ASZEPTIKUS KARTON PALACKJA, A TETRA EVERO? ASEPTIC

WORLDSTAR DÍJAT NYERT A VILÁG ELSŐ ASZEPTIKUS KARTON PALACKJA, A TETRA EVERO? ASEPTIC

Budapest, 2016. május 26. ? Budapesten vehette át a rangos WorldStar díjat a Tetra Pak, első, hűtést nem igénylő tejekhez készült aszeptikus karton palackjáért, a...
Szerkesztőség
KözzétéveJune 1, 2016
nohozzászólás

Budapest, 2016. május 26. ? Budapesten vehette át a rangos WorldStar díjat a Tetra Pak, első, hűtést nem igénylő tejekhez készült aszeptikus karton palackjáért, a Tetra Evero Asepticért. A Csomagolási Világszövetség (World Packaging Organisation, WPO) többek között az innováció, a minőség, a dizájn és a környezetvédelmi tulajdonságai miatt ítélte a díjat a csomagolásnak.

?Győzelmünket annak is köszönhetjük, hogy úgy újítottuk meg a Tetra Evero Aseptic karton palackot, hogy az szélesebb termékpaletta csomagolásra is alkalmassá vált? ? mondta Lars Bengtsson, a Tetra Pak karton palack üzletágáért felelős alelnöke. ?Nagyon örülünk, hogy egyre több ügyfelünk választja ezt a csomagolást, hogy megkülönböztesse termékét és így váljon egyre sikeresebbé egy folyamatosan erősödő piaci versenyben? ? tette hozzá.

A 2014-ben a Nemzetközi Csomagolási Dizájn Fórumon innovációs díjjal is kitűntetett Tetra Evero Aseptic ötvözi a kartoncsomagolás környezetvédelmi előnyeit a palack könnyen kezelhetőségével és könnyű önthetőségével. A karton palackba nem csak tejek, hanem tejhelyettesítő termékek is tölthetők. 2011-es bemutatkozása óta világszerte több vezető tejipari gyártó is ebbe csomagolja termékét többek között Spanyolországban, Portugáliában, Olaszországban, Oroszországban és Braziliában.

A Tetra Evero Aseptic karton kényelmes fogású, kupakja könnyen nyitható, emellett egyenletes, biztonságos és precíz töltést tesz lehetővé. Egyedi D-alakja és teljes felületű márkázhatósága miatt a csomagolás kitűnik a polcokon. A karton palack 100%-ban FSC? (Forest Stewardship Council? - Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa) tanúsított papírból készül, amely igazolja, hogy a fa alapanyag felelős erdőgazdálkodásból és egyéb ellenőrzött forrásból származik. A csomagolás, a többi italos kartonhoz hasonlóan, használat után szelektíven gyűjthető és újrahasznosítható.

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.