Ugrás a tartalomra

Hagyományosan NAGY

C60-80 targonca dízel vagy LPG/CNG meghajtással.
Szerkesztőség
KözzétéveOctober 10, 2017
nohozzászólás

A C60-80 villástargonca-sorozatra jellemző a kiemelkedő hatékonyság és teljesítmény, biztonságos kezelés mellett. A teljesen automatizált háromsebességes sebességváltó és a stabil alváz hatékonyságot és tartósságot biztosít, ezzel csökkenti a karbantartás leállási idejét.

Ergonómia és láthatóság

A vezető munkaállomása ergonomikus és a vezető igényei szerint testre szabott. Kiváló a kilátás minden irányba, így a vezető teljes mértékben összpontosíthat a munkára.

Erő a teljesítmény mögött

A már jól bevált PSI LPG/CNG motor (4,3 l, 58,7 kW) és a modern Deutz dízelmotor (3,6 l, 55,4 kW) adja az erőforrást, közvetlen üzemanyag-befecskendezéssel és nagy nyomatékkal dolgozik. A beépített dízel-oxidációs katalizátor (DOC) miatt nincs leállás. A kipufogógáz-utókezelés a művelet során történik, ez azért fontos, mert más gyártmányú targoncák a DPF-vel (dízel részecskeszűrővel) ellátott alternatív rendszerek regenerálási folyamatot igényelnek, ami miatt a targoncának állnia kell.

Amerika a legek országa, a C60-80 sorozatú targoncák ennek a legszebb hagyományait elevenítik meg a magyar piacon is: nagyban nagy, avagy CLARK-ban nagy! Targoncák és raktértechnikai termékek egyaránt egyet jelentenek a több mint 100 éves múltra visszatekintő CLARK márkanévvel. A hosszú évek kemény munkája tette azzá, ami mai fényében lehet. A targoncák és rakodógépek kiforrott példánya, amely társ a munkában, növeli a termelékenységet, és a felhasználók megelégedettségét is. Öröm vele a munka, így a felhasználók mosolya igazi megelégedettség a több kontinensen végbemenő mérnöki munka számára.

Magyarországi importőr a Vértesker Kft.

www.vertesker.hu

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.