fbpx

Középpontban az ömlesztett áruk fuvarozása

Írta: Szerkesztőség - 2018 december 10.

November 9-én a Nyíregyháza melletti Kótajon egy igen tartalmas és színvonalas szakmai napon és kiállításon mutatta be a DAF termékeit, illetve szolgáltatásait a Hungarotruck Kft. A Peischl Fahrzeugbau GmbH és a Szuro-Trade Kft. által szervezett rendezvényen az ömlesztett áruk fuvarozásával kapcsolatos aktualitások, illetve az ehhez kínált járműipari újdonságok és szolgáltatások álltak a középpontban.

 

Kótajon a Verba-Tanya kiváló helyszínt nyújtott a Peischl Fahrzeugbau GmbH és a Szuro-Trade Kft. közös rendezvényének, amelyen egy körülbelül százfős szakmai közönség vett részt. Az udvaron ugyanis a vendégek testközelből is megismerkedhettek az új generációs DAF XF típussal, ennek exkluzív jubileumi kiadásával, a Peischl csúcsszínvonalú, rekordkönnyű mozgópadlós félpótkocsijával, a Keczán és Társa Kft. innovatív járműfelépítményeivel és hidraulikarendszereivel, sőt, a tanya körüli pályán a Balkán Expressz csapat DAF tereprali-kamionjával is élmény-autózhattak.

Múltból a jelenbe

 

A szakmai előadások sorában Kiss Attila, a DAF Hungary Kft. kereskedelmi vezetője röviden bemutatta a DAF 90 éves múltját, a 2018-as Év Tehergépkocsijának választott CF és XF típusokat, valamint a jövőt előrevetítő elektromos és hibrid hajtású modelleket. Továbbá azt is kihangsúlyozta, hogy hazánkban 2009 óta töretlenül piacvezető a holland márka. Cseh Gábor, a Hungarotruck Kft. helyileg illetékes értékesítője részletesen ismertette a Szuro-Trade Kft.-nek specifikált XF vontatók különlegességeit. Kiemelte a modellek tömegcsökkentő megoldásait, hatékony hajtásláncát, korszerű hidraulikarendszerét, gazdag kényelmi felszereltségét és látványos külső elemeit. Majd számokkal is alátámasztotta, hogy ezek a gépkocsik mennyire kedvező üzemanyag-fogyasztással dolgoznak a cég flottájában. Dalman Péter, a Hungarotruck Kft. használtjármű-értékesítési vezetője ismertette a készlet jellemzőit és a DAF First Choice programot, amely minőségi használt tehergépkocsikat kínál az ügyfeleknek. Bényei Sándor alkatrész- és flottaszolgáltatás-értékesítési menedzser pedig bemutatta a Paccar Parts és a TRP alkatrészek rendkívül széles kínálatát és élenjáró ár-érték arányát, valamint a zsámbéki alkatrészraktárnak köszönhetően 24 órán belüli kiszolgálás előnyeit.

A szakmai nap végén a résztvevők nagyon hasznos információkkal és új, gondolatébresztő ismeretekkel távozhattak a Verba-Tanyáról.

Összeállította: Kalmár Nárcisz