fbpx

Létezik termelékenység biztonságosan?

Írta: Szerkesztőség - 2017 augusztus 10.

Az éles és folyamatosan éleződő piaci versenyben minden gyártó, szállító, logisztikai cégnek érdeke a mind nagyobb hatékonyság. Gyorsabb, pontosabb árumozgatás és komissiózás, precíz üzemeltetési tervek, kevesebb baleset, azaz nagyobb fokú személy- és vagyonbiztonság. Mindez egyben szolgálja ki a világszerte ismert Unicarriers targoncaflotta-menedzsment rendszere.

 

Kevesebb személyi baleset, járműkár, ezzel nagyobb fokú személy- és vagyonbiztonság, de ennél sokkal többet nyújt az Unicarriers rendkívül rugalmasan használható targoncaflotta-menedzsment rendszere. A VOM (Vehicle and Operation Management – Jármű- és Kezelőirányító) átfogó és rugalmas megoldást nyújt a járművek és targoncakezelők hatékony irányítására. Ezzel egyébként nemcsak az említett biztonsági funkciókat szolgálja, hanem hozzájárul a termelékenység növeléséhez is. A VOM targoncaflotta-menedzsment rendszer a felhasználó egyedi igényei szerint beállítható. Ez nemcsak újonnan felállított logisztikai, árumozgatási viszonyok között vezethető be, hanem probléma nélkül illeszkedik a már meglévő rendszerekhez.

A VOM-rendszer keretében mind a kijelző, mind a webalapú szoftver több nyelven áll rendelkezésre. A kezelőt azonosító kártyákat integrálni lehet a meglévő kártyaalapú rendszerekkel. Az Unicarriers VOM- rendszerének többfunkciós kártyáival kezelni lehet például a telephelyre belépést, a munkaidő-nyilvántartást és az árusító automaták készpénz nélküli használatát is. Meghatározható az is, hogy melyik kezelő melyik targonca használatára jogosult, ehhez természetesen a kezelő üzemeltetés előtt köteles végrehajtani az ellenőrzéseket. A VOM funkciója még az ütközések jelentése, a zónák szerint indokolt automatikus sebességkorlátozás kontrollja, továbbá a szervizelési és karbantartási ütemtervek nyilvántartása, jelzése.

 

 

Az Unicarriers rendszerével a targoncák kezelése hatékonyabbá válik, miközben csökken a járműkárok és balesetek száma. A különféle szoftveropciók emellett hozzájárulnak a biztonság és a termelékenység javításához is.

www.nagoya.hu