fbpx

Magyar logisztikai megoldások alumíniumból

Írta: Szerkesztőség - 2018 december 18.

A kecskeméti METALCONSTRUCT Zrt. azon kevés hazai gyártó- és értékesítő vállalkozások közé tartozik, amelyek több mint 60 éves múltra tekinthetnek vissza.

A társaság nagyszériás és egyedi gyártású termékei szinte kizárólag alumínium-alapanyagból készülnek (húzott cső, lemez- és profilalapanyagok).

 

Az alumínium-alapanyag előnye elsősorban az, hogy a belőle készült termékek könnyen tisztíthatóak, fajlagosan könnyűek, és ugyanakkor nem rozsdásodnak.  Ezért az általános célú felhasználhatóság mellett az ipar speciális tárolási, szállítási igényű területeinek – mint például a gyógyszer- és élelmiszeripar – is tökéletesen megfelelnek ezek a termékek.

Az egyik legszélesebb szortimenttel a logisztikai eszközök termékcsoportja rendelkezik. Ezen termékkör meghatározó termékei a talpas vagy tuskós kivitelben készülő, az EU-szabvány méretnek megfelelő vagy egyedi méretű, hosszú élettartamú raklapok, amelyek görgős alvázzal is rendelkezhetnek.

Speciális tárolási igényeket elégítenek ki az acélhálós vagy hagyományos alumíniumrácsos kivitelben készülő kalodák, amelyek vevői igény alapján gyárthatók, rakatolhatók, és összecsukhatók is.

A különböző kivitelben és méretben gyártott alumínium dobozok az egyedi igények ismeretében készülhetnek rakatolható, zárható, kiegészítő merevítéssel ellátott, speciális fogantyúval vagy görgőkkel. A METALCONSTRUCT Zrt. forgalmának közel 90%-át exportálja elsősorban az EU országaiba. A társaság vezetésének eltökélt célja, hogy magyar gyártóként a belföldi piac meghatározó szereplője legyen, mindenkor előtérbe helyezve a minőség, a tervezési kreativitás és a vevői elégedettség fontos szempontjait.

Cégünk termékpalettáját megtekintheti honlapunkon:
www.metalconstruct.hu
Harczi Edina
Mobil: +36 30 953 5580