fbpx

Minőségellenőrzött CP raklapok az EPAL-tól

Írta: Szerkesztőség - 2017 november 24.

A CP raklapok minőségbiztosítására az EPAL korábbi termékeinek minősítésére kidolgozott, elismert és bevált szabványosítási rendszerét és független minősítő rendszerét alkalmazza, így minősített rakodólapokat kínálva a vegyipari cégek és a vegyipari logisztikai lánc résztvevői számára.

A korábbi években az árverseny és a független minőségbiztosítás hiánya gyakran azt eredményezte, hogy a vegyiparban használt raklapok nem feleltek meg a vegyipari termékek biztonságos szállítási követelményeinek. A vegyipari szereplők gyakran fordultak az EPAL-hoz azzal a kéréssel, hogy vezessék be a piacra az EPAL CP minősített raklapokat.

2018. január 1-jétől elindul az EPAL CP minősített raklapok gyártása az EPAL Technikai Szabványrendszerének megfelelően. Továbbá minden EPAL CP raklap az ISPM 15 szabványnak is megfeleően kerül gyártásra és így nemzetközi szállításra is alkalmas.

Martin Leibrandt, az EPAL ügyvezetője elmondta: „Örülök, hogy az EPAL képes kielégíteni a felhasználói igényeket és a meglévő termékek mellett létrehozni egy fantasztikus új terméket. A jövőben a minősített EPAL CP raklapok használata csak azon múlik, hogy a felhasználók szükségét érzik-e a minőségellenőrzött, megbízható és fenntartható raklapoknak a vegyiparban is.?

A piac szereplők hamarosan vilgászerte találkozhatnak az új EPAL CP minősített raklapokkal, hiszen ez a típusú raklap is gyárható és javítható az EPAL engedéllyel rendelkező partnercégek által.

Összeállította: Kalmár Nárcisz