Ugrás a tartalomra

PPDexpo SignExpo 2017

PPDexpo SignExpo 2017

M E G H Í V ÓTisztelt Partnerünk!A Transpack kiállító cég ezúton meghívja Önt a PPFest rendezvényre, amely a nyomdaipar, a csomagolóipar és a reklámdekoráció...
Szerkesztőség
KözzétéveFebruary 28, 2017
nohozzászólás

M E G H Í V Ó

Tisztelt Partnerünk!

A Transpack kiállító cég ezúton meghívja Önt a PPFest rendezvényre, amely a nyomdaipar, a csomagolóipar és a reklámdekoráció tavaszi szakmai fesztiválja.

A PPFest három szakkiállítást foglal magába, a tradicionális és digitális nyomtatással és csomagolással foglalkozó PPDExpo-t, a reklámdekorációt középpontba állító SignExpo-t, és a flexónyomtatás iránt érdeklődőknek szóló FLEXpo-t.

A PPFest különleges lehetőséget biztosít a személyes találkozásokra, régi üzleti kapcsolatok megerősítésére, újak kialakítására, illetve számos ötlet ihletéül is szolgálhatnak az ott látottak.

A rendezvényről és a számos kísérőrendezvényről a www.ppdexpo.hu és www.signexpo.hu oldalakon talál további információt.

Ezen regisztráció a PPFest ingyenes megtekintésére jogosít! A többszöri belépéshez elegendő az egyszeri regisztráció.

A kiállítás előregisztrációjához az alábbi link használatával regisztráljon:

http://www.regexpo.hu/PPD/reg.php?tip=9&meghivo=76

Ezt követően töltse ki az előregisztrációs adatlapot, majd a küldés gombra történő kattintás után a sikeres előregisztrációról e-mailben visszaigazolást fog kapni, melyet kérünk, hogy - belépése meggyorsítása érdekében - kinyomtatva hozzon magával és mutassa be a helyszíni regisztrációs pultnál.

Idén a látogatói kitűzőn szerepelni fog egy QR-kód, mely megkönnyíti a látogatók és a kiállítók kapcsolatfelvételét.

A látogatói névkitűzön megjelenő QR-kód hordozza az Ön által ? a regisztráció során - megadott adatokat. Amennyiben Ön hozzájárul a QR-kód leolvasásához, egyben hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatait a leolvasó felhasználhassa a kapcsolatfelvételhez.

 

Időpont:        2017. március 28-30.

Helyszín:      BOK (volt SYMA) csarnok, ?A? csarnok

H-1146 Budapest, Dózsa Gy. u. 1.

Nyitva tartás: 09.00-18.00 óráig, március 28-án 11.00 órától

Számítunk megtisztelő látogatására!

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.