PRAMAC - ahol nagy erő kell

A PRAMAC arra az alapelvre építi energia-ellátási megoldásait, hogy termékei bármikor és bárhol megállják a helyüket, ahol nagy teljesítményre van szükség. A nagy múltú cég áramfejlesztőit a Nagoya Kft. forgalmazza Magyarországon.

A PRAMAC-vállalatcsoport

...több ágazatot magában foglaló, globális lefedettséget nyújtó saját elosztóhálózatán keresztül működik. Története 1966-ig vezethető vissza, amikor a Campinoti-család elindította építőipari berendezéseket értékesítő vállalkozását. Eleinte főként az olasz piacot célozták meg, majd fokozatosan nőttek világszerte ismert vállalattá. Ezzel párhuzamosan bővítették termékválasztékukat az energiatermelés és az anyagmozgatás terén.  A PRAMAC áramfejlesztő készülékei minden igényt kielégítenek, hiszen a széles választék a hordozható készülékektől az ipari áramfejlesztőkig terjed, legyen szó akár készenléti, akár elsődleges áramellátásról. Az 1 és 3360 kVA közötti teljesítményű, hordozható vagy telepített standard áramfejlesztők tervezésén, gyártásán és beszerelésén túl a PRAMAC speciális igényeket kielégítő, egyedi megoldások kialakítását is vállalja.

Hordozható készülékek

A PRAMAC széles választékban kínálja hordozható készülékeit a professzionális és a lakossági felhasználók számára egyaránt, kezdve a generátoregységektől a vízszivattyúkig, a könnyen telepíthető, szállítható és tárolható, költséghatékony világítási megoldásokig, a hegesztő áramfejlesztőkig. A minőséget, a hatékonyságot és a szigorú termékszabványokat a modern tervezési és gyártási technikák alkalmazásával érik el, meghaladva a nemzetközi zaj- és környezetszennyezési szabályokat.

Telepített készülékek

A PRAMAC akár 3360 kVA teljesítményű telepített készülékeinek széles választéka számos igényt képes kielégíteni különféle tevékenységi területeken, például ipari, orvosi, telekommunikációs vagy lakossági alkalmazásoknál. Nyitott, tartályos és hangszigetelt változatokban rendelkezésre álló telepített generátoraik a legnehezebb ügyféligényeket is képesek teljesíteni. Rendelhetők különböző típusú kezelőpanelekkel, opcionális funkciókkal és tartozékokkal.

...ezért a Nagoya

A Nagoya Kft. 1992-es megalapítása óta meghatározó szereplő a magyarországi anyagmozgató-eszközök piacán. Partnere között tudhatja a világ 3. legnagyobb targonca gyártóját, a TCM-et gyártó Unicarrierst. Magyarországon több multinacionális és hazai nagy-, közép- és kisvállalatnak nyújt folyamatosan magas színvonalú, minőségi szolgáltatást. Ennek keretében kiemelt figyelmet fordít a minőségi munkára, a minőségirányításra: 2002 szeptemberében vezette be a TÜV RHEINLAND által tanúsított ISO 9001:2000 szabványt. Ugyancsak 2002 óta kizárólagos forgalmazója a PRAMAC Group által gyártott termékeknek.

http://www.nagoya.hu

yes