fbpx

Az Epson megkönnyíti az asztallapra, kerámiára és más felületekre történő nyomtatást

Írta: Szerkesztőség - 2015 június 04.
Az új, gyorsan száradó szublimációs transzferpapír tökéletes merev anyagokhoz és textíliákhoz.
2015. június 1. – Az Epson bemutatta az új DS Transfer Multipurpose Paper többcélú,  szublimációs transzferpapírt, ami ideális merev anyagok kis- és közepes mennyiségben történő előállításához . Segítségével egyszerűen és költséghatékonyan lehet többek között alumínium fényképlemezekre, iPhone-tokra, kerámiacsempére, bögrére vagy fafelületre mintát nyomtatni.
A sokoldalú és egyszerűen használható DS Transfer Multipurpose Paper hosszú tekercsekben kerül forgalomba és kifejezetten a kemény hordozófelületeken alkalmazható dekorációs tintához tervezték, sokoldalúságának köszönhetően pedig poliészter alapú textíliákon is használható.
A 105 g/m2 súlyú DS Transfer Multipurpose Paper könnyen kezelhető, a tintaátvitel alatt nem gyűrődik, és stabil marad, illetve speciális, légáteresztő kialakítása lehetővé teszi a tinta gőzének eloszlását a szublimációs folyamat során.
A DS Transfer Multipurpose Paper használatával egyenletesen éles és széles színterű nyomatok készíthetők akár fényképminőségben is, a nagy tintaátviteli aránynak köszönhetően pedig kevesebb hulladék keletkezik.
A DS Transfer Multipurpose Paper már elérhető 50,20 eurós áron (ÁFA nélkül).
Főbb jellemzők:
  • 105 g/m2-es papír
  • Széles színtér
  • Gyors száradás
  • Légáteresztő kialakítás
  • Kompatibilis az Epson UltraChrome DS tintákkal
  • Úgy tervezték, hogy az Epson SC-F6000, Epson SC-F7000 és Epson SC-F7100 digitális festékszublimációs nyomtatókkal a legjobb eredményt biztosítsa
  • Kompatibilis a külső gyártótól származó RIP rendszerekkel