Transpack 2015 VI. szám

Ünnepi leltár fog következni, de előre elnézést kérek attól a több száz, szakmájában sikeres kollégától, akik neve most nem szerepel ebben a rövidre sikerült szösszenetben.

A győri Audi Hungária Motor Kft. a világ legnagyobb motorgyárává nőtte ki magát, ez lehetetlen lenne innovatív és hatékony logisztikai folyamatok nélkül. Molnár Ádám, a motorgyár logisztikai vezetője felel a világ minden részéről érkező, naponta 180 millió euró értékű áruforgalomért a motorgyártást illetően, és nem mellesleg elkötelezett támogatója a környezet számára kíméletesebb vasúti szállításnak: nos, ezt most a 2015-ös Év Logisztikai Menedzsere címmel jutalmazta a szakma.

A Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft. beszerzési vezetőjének sokat köszönhetnek felettesei, hiszen az elmúlt években a beszállítói kör sikeres menedzselésével - a magas szintű vevőkiszolgálás mellett - rekord mértékű megtakarítást sikerült realizálnia. Jutalma ezúttal a 2015-ös Év Beszerzési Menedzsere cím lett.

Heidi Senger-Weiss, a Gebrüder Weiss nemzetközi szállítmányozási és logisztikai vállalat felügyelőbizottságának tagja és részvényese - első nőként - felvételt nyert a német logisztikai panteonba. Szakértelmével és elkötelezettségével előmozdította az óriásvállalat és az egész logisztikai szektor ügyét, és jelentősen hozzájárult a társadalomban, az iparban betöltött helyzetének megszilárdításához. „Sikere ellenére mindig szilárdan, két lábbal áll a földön, és soha nem feledkezik meg a második állásáról sem, azaz arról, hogy három gyermek édesanyja" - emelte ki a büszke férj, Senger-Weiss az ünnepi köszöntőjében.

Minden bizonnyal még számos iparág köszöni meg a napokban, évértékelésének idején, talán már az ünnepekre hangolódva kollégáinak, partnereinek éves munkáját. Én most Olvasóinknak szeretném megköszönni az érdeklődő telefonhívásokat, véleményeket, partnereinknek pedig a szakmai segítséget. Boldog Karácsonyt és sikeres új esztendőt kívánok szerkesztőségünk nevében!

Sándor Ildikó

főszerkesztő

Lapszámban megjelent cikkek