Kalmár Nárcisz

Kalmár Nárcisz
Több ezer magyar céget érinthet az új, csomagolásokról szóló törvény bevezetése Németországban – áll a MAZARS új elemzésében.
Az ABB Ability™-n alapuló technológia növeli a hatékonyságot és lehetővé teszi a tiszta szélenergia hálózatra kapcsolását.
A 145 éves Atlas Copco cégcsoport magyarországi működésének 50. évfordulóját egy különleges ügyfélnappal ünnepelte meg.
Mozgalmas év jöhet a kkv-hitelezésben
Immár a második egymást követő évben nyerte el a DAF Trucks terítőfuvarozásra készült, piacvezető DAF LF sorozata.
Két termékükkel a Csomagolási Világszövetség által szervezett WorldStar Csomagolási Világversenyen való részvételi jogot is elnyerték.
A BASF az első vállalat, amely kémiailag újrahasznosított műanyagok felhasználásával állítja elő termékeit
A cég két, magyar tulajdonú csomagolóanyagokat gyártó nyomda erőforrásait és összesen 33 évnyi tapasztalatát egyesíti.
Újabb gépjárművezetőkkel bővülhet a vállalat állománya
A verseny utolsó hónapjába lépve összeállt a robotika iparági, tudományos és politikai szakemberei alkotta zsűri.
Nemzetközi szintű keresést követően a DAF megtalálta a legrégebbi, még most is használatban lévő DAF-tehergépkocsit
A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) november 14. és 16. között immár 26. alkalommal rendezte meg az év legnagyobb logisztikai eseményét, az MLBKT Kongresszust.
A mérföldkőnek számító beruházás egyesíti a hálózatra kapcsolódó digitális technológiákat, amellyel a jövő legmodernebb, automatizált és rugalmas gyára jön létre.
Háromdimenziós tehergépkocsi-konfigurátora (3D DAF Truck Configurator) kifejlesztéséért a DAF Trucks elnyerte a tekintélyes „Computable Award 2018” kitüntetést
Christian Kühnhold októberben vette át az EPAL ügyvezetői pozícióját.
8000 négyzetméteres képzési központ épült az autógyár mellett korszerű környezetben, a legmodernebb technológiák felhasználásával...
A CSAOSZ éves szakmai konferenciáját 2018. november 7-én 9 órai kezdettel Budapesten, a Hegyalja úti Bara Hotelben rendezik meg.
A világ első, teljesen elektromos hajtású gyári versenyautók részvételével bonyolított Jaguar I-PACE eTROPHY bajnokságban az ABB lesz a versenysorozat hivatalos járműtöltési partnere.
Az ABB Kft. immáron a negyedik egymást követő évben hirdeti meg műszaki egyetemi és főiskolai női hallgatók számára az „ABB mentorprogram női hallgatóknak” elnevezésű programját.
Világbajnokok lettek, ráadásul Guinness-rekordot is döntöttek a németek az idei nemzetközi targoncakupán.