Ugrás a tartalomra

Magas polcra tették a Rondót

Magas polcra tették a Rondót Dezodor, párnatasak, gyümölcslé ? távol eső termékfajták, amiket nem elég kellően jól gyártani, vonzóan és praktikusan kell csomagolni is őket a kereskedelmi sikerért. Ezt oldotta meg a Rondo úgy, hogy kivívta vele a szakma elismerését. Méghozzá így!
Szerkesztőség
KözzétéveNovember 14, 2017
nohozzászólás

Dezodor, párnatasak, gyümölcslé ? távol eső termékfajták, amiket nem elég kellően jól gyártani, vonzóan és praktikusan kell csomagolni is őket a kereskedelmi sikerért. Ezt oldotta meg a Rondo úgy, hogy kivívta vele a szakma elismerését.

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség 34. HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Versenyén a szövetség különdíját nyerte el a Rondo Hullámkartongyártó Kft. Rexona háromsoros display-e nyerte el. A praktikus megoldás háromféle stiftes dezodornak ad helyet, polcba és a pultra egyaránt elhelyezhető, a boltban pedig tető nélkül egymásra pakolva, akár emeletes kínálóként is használható. A Packaging Szaklap különdíját a Rondo látványos Párnatasak kínáló-gyűjtő csomagolási rendszerének ítélték, amelyben a tálcával megegyező anyagból készülő betét láthatatlanul választja el, és tartja álló helyzetben a tasakokat. A vállalat Gyümölcslé család bag-in-box csomagolása ? amely lapra szerelt állapotban szállítható, majd az egyszerű felállítást követően könnyedén tölthető, zárható és szállítható ? pedig okleveles elismerést hozott.

A hazai csomagolóipar fejlődését tükröző szakmai bemutató után Miklós Zsolt, a Rondo Hullámkartongyártó Kft. ügyvezetője reményét fejezte ki, hogy termékeik továbbra is elnyerik majd az ágazat főszereplőinek tetszését.

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.