Ugrás a tartalomra

Elstein: a gyártási eljárásokban a magas hatékonyságú fűtőelemek megnövelik a jövedelmezőséget

Az Elstein infravörös kerámia fűtőelemeit 1950 óta saját szabadalom és gyártási eljárás alapján fejlesztették ki és gyártják Németországban
Szerkesztőség
KözzétéveMay 25, 2018
nohozzászólás

Az Elstein infravörös kerámia fűtőelemeit 1950 óta saját szabadalom és gyártási eljárás alapján fejlesztették ki és gyártják Németországban. Az Elstein termékek univerzálisan használhatóak, technika színvonalukat világszerte elismerik. A legkülönfélébb minőségi- és teljesítményszintek alapján messzemenően teljesítik az ügyfelek elvárásait.

Az Elstein sugárzók az ipar számos területén alkalmazhatók, pl. gép- és berendezés gyártása, labor- és gyógyászati technika, műanyagipar, készülék- és épülettechnika, gasztronómia, nagykonyhai üzemek, mezőgazdaság, állattartás, valamint élelmiszeripar.

Precizitás a részletekig

A hosszú élettartam mellett az energiahatékonyság és ökológiai fenntarthatóság ma az ipar legfontosabb szempontjai között szerepel. Az Elstein infravörös sugárzók általi hőközlés lényeges előnyei:

  • Az Elstein sugárzók hosszú élettartamúak és megbízhatóak. Alkalmazásukkal elkerülhetők a gépek leállása miatti termeléskiesések.
  • Munkadarabok hevítése: nem szükséges további közeg, mint pl. levegő a hőátvitelhez.
  • Az infravörös sugárzás hullámtartománya: a közép és hosszúhullámú infravörös sugárzóval a fűtendő felület belsejétől történik a melegítés.
  • A dolgozókat nem vakítja a hevítési technológia: az elektromos energiát használják elsődlegesen a hőtermeléshez.

A leghatékonyabb fűtés

Az Elstein sugárzók csökkentik a termelésből kieső időt és lehetővé teszik egyidőben a gyártási eljárásban a darabszámok és jövedelmezőség megnövelését.

  • Évtizedes tapasztalat alapján kompetens tanácsadás és fejlesztés áll a háttérben, minőségbiztosítási intézkedésekkel és a késztermékek 100%-os ellenőrzésével.
  • A szervizszolgáltatást közvetlen kapcsolatok, rövid szállítási határidők, világszerte rendelkezésre álló termékek és szerelési segítség jelentik.

Inpiro Magyarország Kft, 1138 Budapest, Révész u. 9., Tel.: 1-320-2238,

Az infravörös kerámia sugárzók forgalmazója már több mint 20 éve.

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.