Ugrás a tartalomra

Legjobb gyár- és WorldStar-díjak az STI Petőfi Nyomdának

Tavaly 53 cég 9 kategóriában pályázott a GyártásTrend Magazin és kiadója, a PPH Media által rendezett Év Gyára versenyen.
Szerkesztőség
KözzétéveMay 29, 2018
nohozzászólás

 2017-es Év Gyára verseny résztvevői közül az STI Petőfi Nyomda Kft. egyedüliként két kategóriában is a legjobbnak bizonyult. A szakemberekből álló zsűritől a legeredményesebb gyártástámogató és az energiahatékonyság kategóriákért járó, nyertes trófeát is a kecskeméti cég vehette át.

Nemzetközi szinten is jól szerepel az STI vállalatcsoport: a csomagolóipar világában legrangosabb WorldStar díjból ötöt is elnyert termékeivel. Ezek közé tarozott az attraktív Chivas Regal ajándékcsomagolás; az Iceland számára készült, nedvességet és hőmérséklet-változásokat tűrő fagyasztottélelmiszer-csomagolás; a flip-top záródású Microse cukorkák számára készített konstrukciós megoldás; a látványos L'Oréal adventi naptár és a L'Or kávékapszula csomagolás-családja. Az STI-csoport Kecskeméten készült, győztes megoldásai 35 ország 318 konkurensével versenyeztek, amelyek ráadásul már mind elnyertek egy országos elismerést.

Véleményed van?

Korlátozott HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.