Anyagmozgatás

Raktári forradalmat indított a Jungheinrich a LogiMAT 2019 kiállításon Stuttgartban
A Continental IceContact 3 néven új szöges gumiabroncsot mutatott be, amelyet elsősorban a Skandináv és az észak-európai országok piacira fejlesztettek.
Nagy termelékenység, hatékonyság, alacsony fajlagos fogyasztás, gyors rakodás és abszolút pontos raksúlyok.
Az ajkai Targonca Trade 2000 Kft. minőséggel és szervizzel erősít tovább
Az árumozgatási munkát szerencsére könnyebbé lehet tenni a targoncák ergonomikus kialakításával.
A rendszer egyedi jellemzője, hogy az állványokat és a rakatszállító egységeket az együttes működésre fejlesztették ki, azonos üzemben készülnek Svédországban.
Christian Kühnhold októberben vette át az EPAL ügyvezetői pozícióját.
A Nagoya-cégcsoporthoz tartozó Cola Trans Kft. csaknem 3 éve biztosít munkaerőt az anyagmozgatógép-flotta üzemeltetéséhez a Dreher Sörgyárak Zrt. számára. A Cola Trans Kft. tavaly óta nemcsak a gépeket, hanem a munkaerőt is vállalkozási szerződés keretében bocsátja rendelkezésre az éves szinten mintegy 450 ezer raklapos volumen mozgatására.
A tavalyi rekordmennyiség, 127 ezer tonna volt, idén várhatóan újabb rekordot dönt a légi szállítmányozás Magyarországon.
Egy ideális világban minden teher elfér a szabvány raklapon, egyforma súlyú és méretű és bármilyen targoncával könnyen mozgatható. Sajnos a való...
Európában és azon túl
A hannoveri CeMAT vásáron bemutatkozott a Toyota Material Handling legújabb nagy teljesítményű, 6–8 tonnás Toyota Traigo80 modellje.
Egyszerre több tényező hajtja felfelé a nemzetközi fuvardíjakat
A piacon egyedülálló, költséghatékony raklapmegoldást kínál a DS Smith
Az árumozgatás egy sokórás műszakban komolyan igénybe veszi a gépkezelő koncentrációs képességét, figyelem-teherbírását.
A fellendülőben lévő építőipar igényeinek kiszolgálására
A-SAFE termékek alkalmazása esetén ütközés során sem a korlát, sem a jármű nem szenved jelentős károkat
Elképesztő iramban fejlődik a robotika, az automatizálás a világ legfejlettebb országaiban – olyannyira, hogy a szakemberek szerint sem a politika,...
Döbbent állnak a nézők a ?néma Forma1-en?: az ABB FIA Formula-E bajnokságon, ahol szó szerint villámsebességgel, de motorhang nélkül gyorsulnak az autók. Ha...
Rohamléptekkel fejlődik az ipar, benne az automatizálás és a digitalizáció, ám a munkaerőhiány, a költségcsökkentés és a fenntartható energiafelhasználás is munkát ad a fejlesztő cégeknek.