automatizálás

A rendszer naprakész és teljes körű információt ad az üzemanyag felhasználási módjáról.
Fesztivállá bővült idén a Trans-Spednél a Logisztika Napja.
A nagy tapasztalattal rendelkező Valérie Floridia erősíti a GEFCO csapatát!
A MiR a teljes flottáját ellátja mesterséges intelligencián alapuló tájékozódással.
Az ABB a digitális iparágak innovatív technológiáit mutatja be a Hannoveri Ipari Vásáron.
Már a kis cégek is elkezdtek befektetni az automatizálásba
Egy klub, ahol a celebritások is a szakma mélységeire irányítják a figyelmet.
A Siemens mindig is nagy hangsúlyt fordított az iparban megtalálható technológiák és átfogó megoldások fejlesztésére
Rekordokat dönt a munkaerőhiány a gyártó-termelővállalatoknál
A logisztikai tervezést sok esetben nem tartják fontosnak a beruházók.
A rendszer egyedi jellemzője, hogy az állványokat és a rakatszállító egységeket az együttes működésre fejlesztették ki, azonos üzemben készülnek Svédországban.
Az elmúlt években már nélkülözhetetlenné vált a logisztika minden ágában a logisztikai egységek vonalkódos vagy azonosítókkal való ellátása és az azonosítók használatával az ellátási láncban való folyamatos követésük.
Az idei évben is megrendezésre került két neves kiállítás, a FachPack Nürnbergben és a LogiMAT Stuttgartban. Cikkünkben e két esemény díjazottjait mutatjuk be.
Dinamikus fejlődése és a beérkező megrendelések számának növekedése miatt a SZATMÁRI Kft.-nek radikális megoldásra volt szüksége raktártechnológiája kapacitásainak bővítéséhez.
Az ABB Kft. immáron a negyedik egymást követő évben hirdeti meg műszaki egyetemi és főiskolai női hallgatók számára az „ABB mentorprogram női hallgatóknak” elnevezésű programját.
Az egyedülálló SCARA típusú eszközök és a függőleges tengelyen is mozgó robotok az Epson robotikai innováció iránti elköteleződését mutatják, s...
A szakmában történt (vagy történni fog)
Az üzemen belüli logisztika területén az automatizálás egyre nagyobb mértékben fejlődik. Emellett a felhasználók olyan rugalmas megoldásokat...
Ami a felkészültebbeknek is lecke
A logisztika területén is egyre fontosabb az innováció – mindezt a BVL Bundesvereinigung Logistik (Német Logisztikai Szövetség) tagjai állapították meg.