hatékonyság

Az új SC20+ tömör targonca abroncs akár 20%-kal jobb futásteljesítményt nyújt.
A Jungheinrich ETV 216i elnyerte az IFOY díjat a „Raktártechnikai gépek” kategóriájában.
Arccal a fenntarthatóság felé a csomagolási logisztikában is.
A Bosch TRACI segít a várakozási, keresési és szállítási időtartam csökkentésében.
A FlexLink költséghatékony és innovatív emelési megoldásokat kínál a feldolgozóipar számára.
A Mobil Manipulátor önvezérlő robot a termelékenységet és a minőséget egyaránt növeli.
A Toyota BT Levio és BT Staxio W sorozatú (LWE140-250 és SWE080L-200D) gyalogkíséretű palettázó és rakatoló targoncákkal a Toyota Material Handling Europe a Toyota vállalati Kaizen filozófiájához híven...
A Siemens mindig is nagy hangsúlyt fordított az iparban megtalálható technológiák és átfogó megoldások fejlesztésére
Tévhitek és az adatok téves értelmezése szabhat gátat a zöld-technológiának.
A felsőkategóriás szkenneléssel összetettebb beolvasási műveletek bonyolíthatók.
TRANSLOG Connect Kongresszus 2018
A logisztikai tervezést sok esetben nem tartják fontosnak a beruházók.
A rendszer egyedi jellemzője, hogy az állványokat és a rakatszállító egységeket az együttes működésre fejlesztették ki, azonos üzemben készülnek Svédországban.
A regionális üzleti kapcsolatok építését és megerősítését megcélzó éves fórum, a TRANSLOG Connect nyolcadik kiadása idén novemberben kerül megrendezésre Budapesten, hogy Közép- és Kelet Európa logisztikai szakemberei megvitassák az iparág jövőjét alakító változásokat és legfontosabb kihívásokat.
Örök dilemma egy-egy nagyobb beruházás előtt, hogy milyen gyorsan térül meg, mennyire éri meg belevágni. Elvárásokról, megoldásokról, hatékonyságról Arató Gáborral, a Manuli Stretch Magyarország ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.
A Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft. az Automotive Hungary szakkiállítás keretében mutatja be új termékportfólióját
Dinamikus fejlődése és a beérkező megrendelések számának növekedése miatt a SZATMÁRI Kft.-nek radikális megoldásra volt szüksége raktártechnológiája kapacitásainak bővítéséhez.
Igazodva napjaink változó logisztikai elvárásaihoz a logisztikai iparágban markáns igényként jelentkezik az infrastrukturális beruházások és fejlesztések fontossága.
A CeMAT, logisztikai expo minden évben izgalmas fejlesztésekkel lepi meg a hannoveri közönséget.
A raktári termelékenység és hatékonyság jelentősen visszaeshet a targonca megbízhatóságának csökkenésével, és eljön az idő, amikor elkerülhetetlen a...