marketing

Szenzor, csomagolás 4.0., fogyasztási lánc, 3D nyomtatás – izgalmas területek az iparág jelenéből-jövőjéből.
Csomagolástechnológia és -tervezés az újrahasznosítás korában
A képzés felsőfokú, munka mellett elvégezhető, diplomával elismert oktatást kínál a gyümölcs- és zöldségfeldolgozás iránt érdeklődők, valamint ezen a területen dolgozók részére.
Két termékükkel a Csomagolási Világszövetség által szervezett WorldStar Csomagolási Világversenyen való részvételi jogot is elnyerték.
A konkurenciaharc egyik oka, hogy viszonylag kicsi a piac.
A sikeres marketing előfeltétele mindig a piac szegmentálása, a releváns célcsoportok meghatározása.
Igazodva napjaink változó logisztikai elvárásaihoz a logisztikai iparágban markáns igényként jelentkezik az infrastrukturális beruházások és fejlesztések fontossága.
A logisztikai cégek már 2017 végén emelték a kézbesítési árakat az online vásárlásoknál, és a tendencia azóta is folyamatos, amit a vásárlók is megéreznek majd
A hannoveri CeMAT vásáron bemutatkozott a Toyota Material Handling legújabb nagy teljesítményű, 6–8 tonnás Toyota Traigo80 modellje.
Az automatizálás és energetika területén vezető svéd-svájci ABB hazai leányvállalata, az ABB Kft. az idén negyedik alkalommal nyerte el a Business Superbrands díjat.
Elnök és társelnök személyéről döntött az új elnökség
„Te már tudod, hogy mit szeretnek a vevők”
Az egyesület legsikeresebb szakmai rendezvénye legalább egy évtizede a flexósok év eleji „össznépi” találkozója
A közelmúltban a hazai nyomdák felfedezték a dobozgyártásban rejlő fokozott igényeket. Fejlesztési terveiket ennek alapján tervezték és valósították meg.
Sikerült meghúzni a macska bajszát
Az ecodesign egy környezettudatos design, amely nagyon sok szempont figyelembevételével készül.
Kontinensünkön a címkeipar legnagyobb nemzetközi rendezvénye a Labelexpo Europe 2017 kiállítás, melyet Brüsszelben tartottak.
Több, mint poén: levegő a dobozban, semmi a gömbben, bikaürülék csomagban..
A Sirha Budapest csomagolóipari, sütő-, cukrász- és élelmiszeripari, szálloda- és vendéglátóipari, valamint gasztronómiai szakkiállítás 2018. február...