növekedés

A társaság növekedése részben a folyamatos ingatlanfejlesztésből adódik.
A 2018. év a magyar csomagolóipar és benne a CSAOSZ számára nemcsak fejlődést hozó, hanem rendkívül mozgalmasnak és 2019. évre sok feladatot előrevetítő esztendőnek, szakmai elismerésekben pedig kiemelkedőnek bizonyult.
Globális irányvonal és hazai kilátások a szakemberek számára
A legfrissebb „Top 100 a logisztikában” ranglista szerint a Dachser szállítmányozási és logisztikai szolgáltató vállalat egy lépéssel feljebb lépett a német piacon, így jelenleg a harmadik legmagasabb árbevétellel rendelkező logisztikai vállalat
Rekordokat dönt a munkaerőhiány a gyártó-termelővállalatoknál
Magyarországra is korábban érkezhetnek az amerikai csomagok a UPS kibővített szolgáltatásával.
Az ajkai Targonca Trade 2000 Kft. minőséggel és szervizzel erősít tovább
A logisztikai tervezést sok esetben nem tartják fontosnak a beruházók.
A szakmában történt (vagy történni fog)
Rossz tapasztalatok nehezítik a költség- és környezetkímélő technológia elterjedését
Az utóbbi években jelentősen emelkedett Magyarországon az online kereskedelem, amelyről a GKI készített jelentést
Örök dilemma egy-egy nagyobb beruházás előtt, hogy milyen gyorsan térül meg, mennyire éri meg belevágni. Elvárásokról, megoldásokról, hatékonyságról Arató Gáborral, a Manuli Stretch Magyarország ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.
A Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft. az Automotive Hungary szakkiállítás keretében mutatja be új termékportfólióját
Dinamikus fejlődése és a beérkező megrendelések számának növekedése miatt a SZATMÁRI Kft.-nek radikális megoldásra volt szüksége raktártechnológiája kapacitásainak bővítéséhez.
A Salgóbox megvásárlásával területileg és piaci pozíciójában is erősödik a cégcsoport. Az elmúlt évek dinamikus növekedését stratégiai akvizícióval és további fejlesztési beruházások megindításával folytatja a hazai fejlesztett szállítási-csomagolási piac egyik főszereplője.