stratégia

Új technológiák. Új termékek. Új stratégiák. Új modellek.
Tévhitek és az adatok téves értelmezése szabhat gátat a zöld-technológiának.
Nagyok az elvárások az egyedi, a gyűjtő- és a szállítói csomagolásokkal szemben egyaránt. A becsomagolt áru biztonsága, a szállítás közbeni károk elkerülése, illetve minimalizálása a legfontosabb követelmény.
A CSAOSZ éves szakmai konferenciáját 2018. november 7-én 9 órai kezdettel Budapesten, a Hegyalja úti Bara Hotelben rendezik meg.
Igazodva napjaink változó logisztikai elvárásaihoz a logisztikai iparágban markáns igényként jelentkezik az infrastrukturális beruházások és fejlesztések fontossága.
A Salgóbox megvásárlásával területileg és piaci pozíciójában is erősödik a cégcsoport. Az elmúlt évek dinamikus növekedését stratégiai akvizícióval és további fejlesztési beruházások megindításával folytatja a hazai fejlesztett szállítási-csomagolási piac egyik főszereplője.
Elnök és társelnök személyéről döntött az új elnökség
Termékeink a csomagolóipar számára elsősorban bélésnek, dobozok, táskák, ládák betétjének kiváló...
Szerencsére a mai piaci értékítélet már döntően úgy minősíti a logisztikát és a marketinget, mint amelyek egyenrangúan és együttesen hatnak a termék piaci versenyképességére.
A Just-In-Time eszme alkalmazásának igen fontos következménye, hogy folyamatos problémamegoldásra készteti a szervezetet, a végeredmény pedig egy áramvonalas, probléma nélküli, minőségi termelés.
-Ezen a konferencián szerettük volna elfogadni mind az állandóságot, mind a változást a jelenben, és abban bízunk, hogy ezáltal valamennyien kicsit tisztábban látjuk majd a jövőt, mert ez az üzleti sikerek egyik alappillére
Egy közel tíz éve fennálló stratégiai együttműködés keretében a Révész Cégcsoport szinte csak DAF tehergépkocsikat üzemeltet.
Egyre nagyobb kihívásokkal találkoznak a csomagológyártó vállalatok: a teherbírás, a költséghatékonyság és az esztétika mellett már az új logisztikai elvárásoknak is meg kell felelni.
A Toyota Industries Corporation (TICO) a hozzáadott...
Jelentős járműflotta-fejlesztés mellett az elmúlt évben közel 30 százalékkal bővítette a foglalkoztatottak létszámát a szolnoki régió piacvezető logisztikai...
Budapest, 2013. november 5., kedd (MTI) - A napokban elkészült és a kormány által elfogadott középtávú logisztikai stratégia célja, hogy Magyarország a régió...