fbpx

A STILL széleskörűen felhasználható iPad alkalmazást mutatott be

Írta: Szerkesztőség - 2013 június 23.

STILL EASY – A Still világát könnyedén magunkkal vihetjük

 

A mobil kommunikációs csatornák piacán jelentkező növekvő tendenciára alapozva a Still GmbH – a testre szabott vállalaton belüli logisztikai megoldások világszerte vezető szállítója – piacvezető tabletcomputer Apple iPad alkalmazást fejlesztett ki. A STILL EASY könnyedén elérhetővé teszi a Still világát az ügyfelek és az érdeklődők számára az interaktív bemutatóteremtől kezdve, a vállalat multimédián keresztül összeállított történetéig. Az alkalmazás azonnal és ingyenesen elérhető Németországban, Ausztriában és Svájcban, amit hamarosan a nem német nyelvű országok is követnek.

 

 

A termékválasztó egy olyan különlegesség, amely nemrég elnyerte a rangos iF kommunikációs Design Award alkalmazás díját, ami csak egy a STILL EASY által nyújtott összesen 4 kezdőképernyőn elérhető alkalmazás közül. Ez egy digitális bemutatóterem, amely utat enged a vevők egyéni szükségleteinek és vágyainak.

 

Így működik az interaktív termékbemutatás: A képernyő bal oldalán érhetők el a beállítások, kívánt teherbírás, emelési magasság, meghajtás és a rendelkezésre álló folyosó szélessége. Ezt követően a képernyő jobb oldalán pillanatok múlva megjelennek azok a Still targoncák, amelyek a kiválasztott követelményeknek megfelelnek. Minden képernyőn megjelenő targonca egyedileg kiválasztható, aminek következtében nemcsak további információkat lehet megtudni, hanem a jármű interaktív módon megtekinthető. Az élmény a diavetítéssel egybekötött termékvideóval kezdődik, forgatható, nagy felbontású targonca képekkel, majd a vezetőfülke 360°-os bemutatásával ér véget. Ennek a funkciónak köszönhetően a felhasználó helyet foglalhat a járműben és szabadon körbenézhet. Az iPad-ba beépített szenzor arra szolgál, hogy a kijelzőt a megfelelő látószögbe irányítsuk.

 

 

De a STILL EASY még többet kínál: A PartnerPlan által gyors áttekintést kaphatunk a könnyen kezelhető rendszerelemeken keresztül a komplett intralogisztikai szolgáltatók teljes spektrumáról. Itt minden információ megtalálható a szállítóeszközökről, rendszer-megoldásokról, szervizszolgáltatásokról, finanszírozási modellekről. Érintésre a Still PartnerPlan egyes elemei értékes információval szolgálnak a felhasználó számára.

 

Aki további információkat akar szerezni az 1920-ban alapított tradicionális vállalatról, az „Ez a Still” oldalon találja magát. Ott az érdeklődőt egy multimédiás utazás várja a Still történetéről és identitásáról.

Mindig naprakészek lehetünk a „Still hírek” által. Aktuális és exkluzív háttér-információkat szolgáltat minden olyan témával kapcsolatban, ami a vállalatokat adott pillanatban érdekelheti.  Ahelyett, hogy az ügyfelek az aktuális újdonságokat, információkat maguk keresgélnék, a Still mindezt könnyedén prezentálja az ezüstszínű tableten.

 

 

A Stillel való kapcsolatfelvétel is jóval leegyszerűsödik az applikáción keresztül. Mindegy, hogy a felhasználó a STILL EASY melyik területén jár, néhány ujjmozdulat elegendő ahhoz, hogy további adatokhoz jussunk e-mailben, visszahívást kérjünk egy tanácsadótól vagy egy személyes találkozóra időpontot egyeztessünk.

 

A STILL az ágazatban egyedülálló módon a STILL EASY alkalmazással az ügyfeleknek és érdeklődőknek olyan attraktív és ingyenes iPad applikációt kínál, amellyel alkalmunk nyílhat bárhol és bármikor a STILL életébe betekintést nyújtani, részletes információkat gyűjteni és az egyedi igényeknek megfelelő termékeket megtalálni, miközben érzelmi és interaktív élményekkel gazdagodhatunk.

 

still