fbpx

A kelet-közép-európai Logisztikai Kiválósági Díjra pályázni már csak október 1-ig lehet!

Írta: Szerkesztőség - 2013 szeptember 26.

2013. november 27-28-án immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten a TRANSLOG Connect Congress, a logisztikai, szállítmányozási és ellátási lánc menedzsment iparág egyik legnevesebb és legvártabb eseménye, mely kihagyhatatlan kapcsolatépítési lehetőségeket kínál.

 

 

A The Events Group az Európai Logisztikai Szövetséggel szoros együttműködésben idén először adja át a közép-kelet-európai logisztikai és ellátási lánc kiválósági díjat, mellyel a régió leginnovatívabb logisztikai és ellátási lánc fejlesztési megoldását ismeri el.

 

A díj azokat a már működő logisztikai és ellátási lánc menedzsment megoldásokat ismeri el, melyek hozzájárulnak a gyorsan növekvő kelet-közép-európai régió további fejlődéséhez. A pályázaton gyártó és beszállító cégek, valamint kereskedelmi vállalatok is részt vehetnek.

 

A pályázatokat 2013. október 1-ig lehet elküldeni, melyeket független szakmai zsűri értékel: Jos Marinus, az Európai Logisztikai Szövetség elnöke, Stefan Putzlocher, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary logisztikai igazgatója, Prof. Dr. Sebastian Kummer, a Bécsi Gazdasági és Üzleti Egyetem Szállítmányozási és Logisztikai Intézetének igazgatója, Miguel Suarez, a Lafarge közép európai ellátási lánc és beszerzési igazgatója valamint Rogier van Zon, a TP Vision globális raktározási és disztribúciós igazgatója.

 

A kiválósági díjat elnyerő cégeket november 27-én a TRANSLOG Connect Congress, Kelet

-Közép Európa legfontosabb logisztikai és ellátási lánc menedzsment csúcstalálkozójának koktélfogadása keretén belül hirdetik ki a Corinthia Grand Hotel Royalban. A győztes cégek lehetőséget kapnak, hogy projektjüket bemutassák a legfontosabb és legkiemelkedőbb logisztikai és ellátási lánc szakembereknek.

 

A pályázati lehetőségekről további információ itt található.