fbpx

A Masterprint bemutatja: Silverline LSC

Írta: Szerkesztőség - 2013 október 30.

Logikus választás a kis szériás gyógyszerek jelölésére

A kis szériás gyógyszerek gyártási folyamatában komoly költségtételt jelent a különböző desztinációknak megfelelő jelölések felvitele a bliszterre. A Silverline LSC most változtat a hagyományosan magas költségtételeken.

 

 

Miért olyan hatékony a Silverline LSC?

 

A Silverline LSC hatékonyságát nem kizárólag a legmodernebb technológiák, vagy a széleskörű jelöléstechnikai tapasztalatok alkalmazásának köszönheti, hanem a hosszú távú, stratégiai szemléletének is. A gyógyszeripari feladatainak elvégzése során a Masterprint megismerte a kis szériás gyógyszerek gyártási és logisztikai folyamatait, és megtalálta azt a megoldást, ahogy a legnagyobb üzleti előnyt tudja biztosítani partnerei számára.

Hogyan takaríthat meg euró milliókat?

A Silverline LSC-vel a desztinációnak megfelelő jelölést elég a logisztikai folyamat legvégén felvinni a bliszterre, és jelölés bármikor gyorsan megváltoztatható. Nem szükséges végleges jelöléssel ellátott blisztereket előre vagy rövid határidővel, kis szériában gyártatni és tárolni – elég akkor testre szabni a nyomatot, amikor egy rendelés esedékessé válik.

 

Masterprint Kft. 

Telefon: +36-1/203-8599

E-mail: [email protected]

 

www.masterprint.eu