fbpx

Raben Group – FD Gazellen Díjak a leggyorsabban növekvőeknek

Írta: Szerkesztőség - 2013 december 09.

Az FD Gazellen Díjakat 2013. december 3-án adták át Hollandia három tartományában – Gelderlandban, Utrechtben és Flevolandban-, az ott működő vállalatoknak. A Gazellen Díjakat most osztották ki a tízedik alkalommal.

Azokat a Hollandiában működő vállalatokat lehetett jelölni FD Gazellen Díjra, melyek legalább 20%-os bevétel-növekedést értek el.

Gelderland tartományban a Raben Group nyerte el a leggyorsabban növekvő vállalatnak járó Golden Gazellen Díjat a „Nagyvállalatok” kategóriában.

 

Sven Baars, a Raben Netherlands ügyvezető igazgató véleménye szerint: „A Raben Group nem pusztán a kedvező ügyfél-infrastruktúrának és a 10 európai országban – melyekben a vállalatcsoport működik- kiépített, kiterjedt hálózatának köszönhetően nyerte meg ezt a díjat, hanem az ügyfeleinkkel fenntartott hosszú távú üzleti kapcsolatok, és nem utolsó sorban a Raben Group azon munkatársai is nagyban hozzájárultak sikerünkhöz, akik teljes odaadással végzik munkájukat.”

 

A Raben Group-ot jelölték az FD Gazellen Díj országos döntőjére is. A nyerteseket december 10-én, kedden választják ki a Royal Színházban, Hágában.

 

 

Kérdés esetén kérjük, forduljon kollégánkhoz:

Bolyki Ágnes

PR és marketing szakértő

E-mail: [email protected]