fbpx

Újraválasztották a logisztikai szövetség elnökségét

Írta: Szerkesztőség - 2014 március 17.

Újraválasztotta, és egy taggal kiegészítette elnökségét a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének (MLSZKSZ) küldöttgyűlése – közölte a szövetség pénteken az MTI-vel.

 

Újraválasztották a logisztikai szövetség elnökségét

 

A közlemény idézi Fülöp Zsolt elnök beszámolóját, amely szerint tavaly 4 új taggal 56-ra bővült az MLSZKSZ tagsága, és az általuk képviselt nemzetgazdasági erő – a 2012-es árbevételük alapján – meghaladta az 1100 milliárd forintot.

 

A tagság nevében több programot indított az MLSZKSZ, ezek egyike volt a közös energetikai beszerzés, amelynek keretében az elmúlt hat évben összesen közel 300 millió forint megtakarítást értek el a szövetség tagjai.

 

A választás alapján a következő három évben újra Fülöp Zsolt (DELOG Kft., ügyvezető igazgató), a szövetség elnöke és Kovács Imre (Rail Cargo Hungaria Zrt., elnök-vezérigazgató) a társelnök. Az MLSZKSZ elnökségének további újraválasztott tagjai: Szabó Zsolt (Budapesti Szabadkikötő Logisztikai Zrt., vezérigazgató), Cseh Ottó (Masped Logisztikai Kft., ügyvezető igazgató), Márta Gábor (GYSEV Cargo Zrt., igazgató), Szepessy Kornél (HungaroControl Zrt., vezérigazgató) és Wáberer Lívia (BILK Logisztikai Zrt., vezérigazgató). Az eddigi elnökség egy új taggal, Tóth Annával, az Euro-Holges Vámügynökség Kft. ügyvezető igazgatójával bővült.

 

MTI 2014. március 14.