fbpx

A CSAOSZ Közgyűlése

Írta: Szerkesztőség - 2014 április 09.

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) 2014. március 28-án tartotta tisztújító közgyűlését. Az elnöki funkciót 21 évig betöltő Galli Miklós utódául a közgyűlés Bencs Attilát a Hamburger Hungária Kft. ügyvezető igazgatóját, a CSAOSZ korábbi társelnökét választotta meg. 

 

A 24 éve, Magyarországon másodikként megalakult CSAOSZ következetesen képviseli a csomagolóipar területén működő vállalkozások érdekeit. A Közgyűlés elfogadta az Elnökség beszámolóját az elmúlt évi munkájáról, amelynek középpontjában a szakterületre jelentős befolyást gyakoroló környezetvédelmi termékdíjas szabályozás volt. A Szövetség idei feladatai közül kiemelkedik az a katalizátori szerep, amelyet a hazai csomagolóipar vállalatok külföldi piacra jutásának elősegítése érdekében tölt be. E programja keretében hat hazai kis- és középvállalkozás vesz részt a Szövetség és a HITA közös szervezésében a németországi Interpack kiállításon.

 

A Szövetség szakmai diplomáciai területen is jelentős eredményt könyvelhet el. A Csomagolási Világszövetség 2016 májusában Magyarországon, Budapesten tartja tavaszi közgyűlését, amelyet nemzetközi szakmai konferencia fog kísérni.

 

A közgyűlés keretében adták át a CSAOSZ „Szakmáért” életműdíját, amelyet idén Galli Miklós úr, a Szövetség leköszönő elnöke vehette át.