fbpx

Több mint 15 millió PLN értékű beruházás

Írta: Szerkesztőség - 2014 június 10.

2014. május 23-án került sor a Raben Poland új logisztikai központjának hivatalos megnyitására. 

A raktárban és az irodákban összesen több mint 30 munkatárs áll alkalmazásban és több mint 60 gépjárművezető működik együtt az új helyen megnyílt vállalattal.

Az említett létesítmény rendelkezik:

  1. 2.919 m2 területű árukezelésre alkalmas raktárterülettel
  2. háromszintes irodaépülettel, melynek hasznos alapterülete több mint 663 m2
  3. közel 12.690 m2 kikövezett területtel, parkolóval, személygépkocsik számára manőverezési területtel és több mint 22.055 m2 zöld területtel

 

 

„Folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásaink minőségét annak érdekében, hogy megfelelhessünk ügyfeleink elvárásainak. Infrastrukturális és informatikai beruházásokat hajtunk végre, hogy így szélesítsük kínálatunkat és növeljük az ügyfeleink által feladott szállítmányok biztonságát. A Kaliszban létrehozott telephellyel a piaci igényekre kívántunk reagálni. Ennek a létesítménynek köszönhetően kibővül telephelyeink hálózata, könnyebben elérhető ügyfeleink részére is és folyamataink még hatékonyabbak lesznek.”– nyilatkozta Ewald Raben, a Raben Group vezérigazgatója.
 „Az új beruházások jelentik a hajtóerőt egy város fejlődése szempontjából különösen, ha azok új technológiákat hasznosítanak és további foglalkoztatási formákat kínálnak. A kaliszi önkormányzat által több mint 10 éve folyamatosan alkalmazott, a befektetők vonzását célzó intézkedések egyre jobb eredményeket mutatnak fel.  A kedvező fekvésű és fejlett területek, az adókedvezmények és a város által megteremtett befektető-barát légkör kétségtelenül ösztönzőleg hat a vállalkozásokra. Egyre több vállalat kezdi meg és fejleszti üzleti tevékenységét Kalisz gazdasági övezeteiben. Ők komoly befektetők, akik már bizonyítottak. Örömömre szolgál, hogy a Raben Group csatlakozott ehhez a tekintélyes körhöz és úgy döntött, hogy felépít egy ilyen korszerű logisztikai központot.”– mondta Janusz Pęcherz, Kalisz elnöke.

A Raben Group számára rendkívül fontos célkitűzés, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek a szolgáltatások színvonalával. Az új létesítmény hitelességünket igazolja a helyi piacon, lehetővé téve a megrendelések kényelmes környezetben történő teljesítését, az európai minőség fenntartása és a biztonsági szabványok betartása mellett. Számunkra ez kétségtelenül a hatékonyabb működésre és a további fejlődésre ad lehetőséget.

„Arra összpontosítunk, hogy maximálisan kihasználjuk a hely előnyeit. Telephelyünk közel van az ügyfelekhez és így régiónkban ideális kiegészítői vagyunk a Raben Group által az ügyfelek számára nyújtott szolgáltatásoknak. A Raben Group a környezetet is szem előtt tartja beruházásai során, így korszerű műszaki megoldásokat alkalmaztunk az új épületben, melyek a logisztikai műveletek optimalizálásán keresztül lehetővé teszik az áram-, gáz- és vízfogyasztás jelentős csökkentését. Például a raktárt energiatakarékos LED technológiájú világítással szereltük fel.”– nyilatkozott Roman Pospieszyński, a kaliszi telephely vezetője.

A Raben Group, így a kaliszi telephely is kis-, közepes- és nagyvállalatoknak kínálja szolgáltatásait, és logisztikailag támogatja a helyi vállalkozásokat.

 

Kérdés esetén kérjük, forduljon kollégánkhoz:

Bolyki Ágnes, PR és marketing szakértő, CSR koordinátor

E-mail: [email protected]