fbpx

Ünnepel a Raben Group: 10 éve jelen a Baltikum logisztikai piacán

Írta: Szerkesztőség - 2014 június 10.
Litvánia, Lettország és Észtország 2004 májusában csatlakozott az Európai Unióhoz, és ezzel egy időben a Raben Group is megkezdte a tevékenységét a régióban. Jelenleg három Raben vállalat található a balti országokban, és öt irodával képviselteti magát a főbb városokban: Vilnius, Riga, Tallinn, Kaunas és Klaipėda. A munkatársak száma meghaladja a 80 főt, az infrastruktúrát tekintve pedig több mint 3.500 m2 raktár és x-dock terület áll rendelkezésre.
Napjainkban a Raben Baltics több mint 80 munkatársat foglalkoztat. A munkahelyek számában jelentős növekedést mutat a működésének kezdete óta Litvániában, Lettországban és Észtországban (2004:6, 2009:39). Mint az egyik vezető 3PL szolgáltató, a Raben Baltics követi a piaci trendeket és folyamatosan fejleszti a vállalkozást új szállítóeszközök vásárlásával, a raktárkapacitás növelésével, a szolgáltatási portfólió javításával és a munkatársai képzésével.
A Raben Group olyan területeken kínálja szolgáltatásait, mint pl. a raktárlogisztika, közúti szállítás (belföldi-, nemzetközi disztribúció, Távol-Kelet), Fresh Logistics, FTL & Intermodális és tengeri és légi szállítmányozás logisztikai kiszervezése. Tíz európai országban rendelkezik telephellyel, hazánkban a Raben Trans European Hungary nyújt raktárlogisztikai-szolgáltatást.