fbpx

Miért fontos a szállítás és a közúti biztonság? A gyerekeknek is tudni kell!

Írta: Szerkesztőség - 2014 szeptember 19.

Közlekedésbiztonsági napot szervezett a Raben Trans European Hungary gyermekek részére első alkalommal 

Az eseményre 2014.08.14-én került sor a Mézeskalácsház Családi Napközi és Játszóházban. Mivel a vállalat elsősorban a helyi közösségeket kívánja támogatni, székhelye lévén ezért esett a választás erre a Dunaharasztiban található alapítványra.

 

 

„Elengedhetetlennek tartjuk, hogy már a pici gyerekek is tisztában legyenek a biztonságos közlekedés alapismereteivel, ennek erősítése érdekében szerveztük a programot.” – mondta Bolyki Ágnes, a Raben Trans European Hungary Kft. PR, marketing szakembere és CSR koordinátora.

Tanulságos mesével, rajzos bemutatóval és vetélkedővel bővítette a gyerekek tudását a cég. Emellett mivel logisztikai szolgáltatóként fontosnak tartja a szakma erősítését, így lehetőséget adott arra, hogy a gyerekek megnézhessék, milyen egy teherautó belülről, amelynek köszönhetően jut el a boltba például az ő a játékuk is. Minden gyermek ajándékot is kapott, a vetélkedő nyertesei pedig kipróbálhatták, hogyan is szól a teherautó dudája.

 

Örömmel fogadtuk a megkeresést. A hétköznapokban is felfigyelnek a gyerekek egy teherautóra, s most, hogy megtapasztalhatták közelről, egy igazi élmény volt számukra.

Attól függetlenül, hogy különböző korosztályú gyermekeink vannak, mindenki számára hasznos volt, és nagyon élvezték a programot. Így talán jobban odafigyelnek majd a biztonságukra is, mint előtte.”- nyilatkozta Mészáros Krisztina a Mézeskalácsház Családi Napközi vezetője.

 

„Társadalmilag felelősek vagyunk a szállítmányozási- és logisztikai szolgáltatások imidzsének erősítéséért is. Szeretnénk elérni minél több embert azzal, hogy felhívjuk a figyelmet a biztonságos közlekedés és szállítás szükségességére. Úgy gondolom a jövő generációja is igen fontos célcsoport, játékos formában hozzájuk is eljuttatható az üzenet.” – összegezte Bolyki Ágnes.

 

A Raben Group olyan kis, közép- és nagyvállalatoknak nyújt logisztikai szolgáltatásokat, amelyek átfogó logisztikai szolgáltatásaik kiszervezése mellett döntöttek. Működésünk több mint 80 éve alatt a piacon szerzett tapasztalat és elismertség lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleinkkel hosszú távú kapcsolatokat alakítsunk ki és tartsunk fenn, mottónk jegyében: „az Ön logisztikai partnere”.

 

A Raben Group az alábbi területeken kínálja szolgáltatásait: raktárlogisztika, közúti szállítás (belföldi-, nemzetközi disztribúció, Távol-Kelet), Fresh Logistics, FTL & Intermodális és tengeri és légi szállítmányozás.

 

Tíz európai országban rendelkezik telephellyel, 7.500 embert foglalkoztat, megközelítőleg 1.000.000 négyzetméternyi raktárkapacitás áll ügyfelei rendelkezésére. További információért kérjük, látogasson el a www.raben-group.com weboldalra.

 

A Raben Trans European Hungary a Raben Group disztribúciós hálózatának részét képezi Magyarország területén. A munkatársak létszáma 300 feletti, a cég telephelyei az országban 10 különböző területen találhatóak. A vállalat évek óta használja az ISO 9001 tanúsítványt és rendelkezik ISO 14001, Biokontroll, HACCP, TAPA és AEOF minősítésekkel is. Magyarországon az ügyfelek részére több mint 50.000 m2 raktározási területen végez raktárlogisztikai-szolgáltatást.

 

Kérdés esetén kérjük, forduljon kollégánkhoz:

 

Bolyki Ágnes, PR és marketing szakértő, CSR koordinátor

E-mail: [email protected]