fbpx

Jövőre Önökkel ugyanott! – Axiál

Írta: Szerkesztőség - 2014 december 10.
5000 m2, 75 kiállított gép, 22 gépújdonság és 1 korszakalkotó meglepetés, a mAXI-NET. Ezekkel a számokkal jellemezhető az AXIÁL Kft. jelenléte a jövő évi Agrárgépshow-n.
Az AXIÁL Kft. újra az egyik legnagyobb kiállítóként képviselteti magát 2015. január 28. és 31. között, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén megrendezésre kerülő eseményen.
Ismételten a D pavilon teljes, félhektárnyi területén mutatják be kínálatukat a nagyközönségnek, akiket a tőlük már jól megszokott nagyszabású kísérő rendezvényekkel kápráztatnak majd el. Az elmúlt évekhez hasonlóan naponta kétszer, az 5-let Show keretein belül láthatják majd a legújabb gépeket és szolgáltatásokat, szervizversenyt rendeznek a fiatal generáció számára, ahol értékes nyereményeket sorsolnak ki, és ismét lesz állásbörze is, ahol a legfrissebb ajánlatokkal várják a fiatalokat és a pályakezdőket, akik számára szeretnék érdekessé tenni a mezőgazdasági gépész szakmát. És amíg a felnőttek a nagy gépeket tekintik meg, a kisebbek az AXIÁL Kölyökszigetben játszhatnak azok kisebb másaival.
A közönség vállalkozó szellemű tagjai a mAXI-TÚRA keretein belül fedezhetik majd fel az AXIÁL Kft. kiállítási területét és a cég tevékenységét. A D pavilon hat pontján található állomásokon fontos információk birtokába juthatnak a versenyzők, melyek összegyűjtésével értékes nyereményeket nyerhetnek.