fbpx

Új HR Igazgató az FM Logistic Csoport élén

Írta: Szerkesztőség - 2014 december 10.
Az FM Logistic Csoport vezetősége Cécile Cloarec-et nevezte ki a Csoport HR Igazgatói pozíciójára.
Az új HR Igazgató feladata a humánerőforrás szabályzat meghatározása és végrehajtása világszerte az FM Logistic 12 egységében.
Cécile Cloarec  Jean-Christophe Machet-nak, az FM Logistic Csoport Elnökének riportál és a Végrehajtó Bizottság tagjaként  HR tapasztalatával támogatja majd a cég jelentős növekedését  mind globális, mind helyi szinten, ezzel új tehetségeket vonzva és elősegítve a Csoport tevékenységeinek fejlődését.
Cécile Cloarec  44 éves, Párizsban szerzett diplomát az IEP  Politikatudományi  Intézetben valamint az IAE Intézetben (Sorbonne Posztgraduális Üzleti Iskola).
Karrierje 1993.-ban kezdődött az FNTP-nél (Közmunkák Nemzeti Szövetsége) közgazdasági elemzőként.  1996.-ban csatlakozott a Hay Group vezetési tanácsadó céghez.
2000.-től az Yves Rocher Csoportnál Kompenzációs és Stratégiai HR projektek Vállalati Igazgatójaként folytatta karrierjét.
2004.-től a Carrefour-nál Kompenzációs és Dolgozói Juttatások Igazgatójaként a nemzetközi szabályzatok összehangolását vezette.  2007.-ben kinevezték HR Igazgatónak és ezzel egy időben a franciaországi HR osztály operatív feladatait is ellátta.
Cécile Cloarec 2011.-től a Monoprix HR, Kommunikációs és Fenntartható Fejlődés Igazgatója volt.